Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Boom verwijderen laten?

Wilt u een boom verwijderen? Omdat deze gevaar oplevert, in de weg staat of niet meer gezond is? Een ingrijpende klus waar u wellicht tegenaan ziet. Toch valt het verwijderen van een boom best mee. Voor ons is het dagelijks werk en is boomonderhoud en het rooien van bomen een specialiteit van ons bedrijf uit Emmen, Drenthe. Zoals elke klus in de tuin en groenvoorziening voeren wij deze uit voor zowel particulieren als bedrijven en overheidsinstellingen. We werken in heel Drenthe, maar ook wel buiten de provincie.

Neem meteen contact met ons op over bomen verwijderen

Boom verwijderen met minimaal overlast

Wij vinden het belangrijk om de overlast bij een klus, zoals het weghalen van één of meer bomen, zoveel mogelijk te beperken. Wij kiezen daarom voor een aanpak waarbij de boom snel verwijderd kan worden en de overlast die er is, in elk geval zo kort mogelijk duurt. We ontkomen er niet aan te zagen, maar doordat onze mensen zeer ervaren zijn en we speciale machines hebben, kunnen we snel werken. De overlast wordt hierdoor tot het minimale beperkt. Ook passen we ons uiteraard zoveel mogelijk aan uw voorkeuren aan.

Verwerken en/of afvoeren boomafval

Het verwijderen van een boom levert natuurlijk een hoop (afval) hout op van de stam en takken. In overleg met u verwerken we de boom en voeren indien u dit wenst alles af. Zo kunnen we de takken versnipperen en de stam in delen zagen. Eventueel ook in kleine stukken, als u deze bijvoorbeeld wilt opstoken. We kunnen ook alle restanten meenemen en de plaats waar de boom is gerooid veegschoon achterlaten. De stobbe in de grond kunnen we, indien u dit wenst, ook verwijderen en een gat in de grond opvullen met verse aarde of geel zand als hier bestrating moet worden aangelegd.

Specialist in boom verwijderen

Groenmaat is een van de grotere hoveniersbedrijven in de regio Emmen, Drenthe en omdat wij een grotere ploeg werknemers beschikbaar hebben, konden wij specialist worden in het verwijderen van bomen. We hebben verschillende van onze mensen speciaal laten opleiden op het veilig klimmen in bomen om takken te kunnen afzagen en ook in het zorgen dat de boom netjes gecontroleerd wordt neergehaald. Daarnaast hebben wij materialen aangeschaft waarmee veilig en snel een boom verwijderd en verwerkt en/of afgevoerd kan worden. We zijn hier vrijwel dagelijks mee bezig en we kunnen ons dan ook gerust de expert in Emmen op het gebied van bomen verwijderen noemen.

Prijs voor uw project?

Uiteraard zijn wij er ook om uw boom te rooien. De prijs hiervoor ligt aan een aantal factoren, zoals de plaats waar gewerkt moet worden, de gewenste verwerking en de grootte van de boom of bomen. Wij komen graag langs om u een heldere prijsopgave te geven. Neem gerust even contact op met Rob, onze expert in bomen verwijderen.

boom verwijderen - in boom zagen

boom omzagen

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Een terras-overkapping is een perfecte oplossing om ook bij minder mooi weer ple...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco