Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Maak kans op € 1.000,- cashBack

Met groot genoegen kunnen wij melden dat de cashBack-actie, waar we vorig jaar al een klant blij mee mochten maken, terugkomt in 2019. Dit betekent dat u een jaar lang kans maakt op maximaal € 1.000,- geld terug op uw factuur van de werkzaamheden die we voor u hebben uitgevoerd!

Maak kans op maximaal € 1.000,- terug

Wij zijn aangesloten bij Tuinkeur; een keurmerk dat staat voor professionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid. Tuinkeur heeft ook dit jaar een cashBack actie waar u als klant van Groenmaat van kunt profiteren. Elke maand is er een gelukkige winnaar die tot € 1.000 retour krijgt op de factuur van een willekeurige hovenier die aangesloten is bij Tuinkeur. Dit bedrag wordt pinklaar gestort op de bankrekening! Ook zijn er elke maand 10 prijzen voor een jaarabonnement op het tijdschrift Groei&Bloei (uiteraard word dit niet stil zwijgend verlengd).

Hoe kunt u meedoen?

Voor de actie wordt gebruik gemaakt van HovenierNederland. Dit is een recensiewebsite voor hoveniers. De prijzen worden verloot onder recensies die hier worden geplaatst. Klik dus hier en schijf een recensie over het werk dat we voor u hebben uitgevoerd. Vink bij het plaatsen van de recensie aan dat u mee wilt doen aan de cashBack actie en wie weet ontvangt u maximaal € 1.000,- terug.

Recensie geschreven, en dan?

Elke eerste week van de maand worden op een ludieke manier de winnaars getrokken. De uitslag is te zien op www.tuinkeur.nl/acties of op de Facebookpagina van TuinKeur. Als u de gelukkige winnaar bent, dan komen wij samen met een team van TuinKeur langs om persoonlijk de prijs uit te reiken. U hoeft dit zelf dus niet in de gaten te houden. De actie loopt van maart tot en met november 2019. Heeft u eenmaal een recensie geschreven, dan speelt u de gehele actie mee!

Kijk voor de actievoorwaarden op www.tuinkeur.nl/voorwaarden

Kokowall Tuinschermen

Kokowall Tuinschermen

Groenmaat Hoveniers levert Kokowall tuinschermen, deze tuinschermen zijn aan de ...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

buiter beton tuindeco

Bomen laten snoeien of kappen?

Het is weer tijd voor het bomen onderhoud. Heeft u een zieke of dode boom in uw tuin of bij uw bedrijf? Laat deze dan tijdig kappen! Een boom in slechte staat kan voor gevaarlijke situaties zorgen door loslatende takken of zelfs of omvallen.

Zorgplicht

Wanneer een boom vanaf uw terrein schade aan mens of materiaal aanricht bent u aansprakelijk! Zorg dus dat een gevaarlijke boom tijdig wordt gesnoeid of verwijderd.

Wilt u weten of uw boom genoeid of gekapt moet worden? Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen over Bomen Zagen
Boom laten omzagen of snoeien?