Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Ervaringen met Groenmaat Hoveniers Emmen

Op de website van Hoveniernederland.nl kunnen onze klanten een beoordeling over onze werkzaamheden achter laten. Hieronder hebben wij enkele ingevulde recensies verzameld, wij zijn erg trots dat wij door onze klanten zo goed beoordeeld worden.

Lees hier alle recensies.

Door: Ed Groenewoud

Cijfer: 9

Een aanrader voor een mooie tuin!

Onlangs onze tuin laten renoveren. De medewerkers Ken en Rene hebben uitstekend werk verricht. Aardige jongens die ook nog eens oplossingsgericht meedachten. Daarbij werken zij netjes en laten geen rommel achter. Ik raad iedereen dit bedrijf aan.

Door: Trijnie van Goor

Cijfer: 9.6

We zijn erg tevreden over de samenwerking en het eindresultaat.

We hebben een niet al te grote tuin. De hele tuin is leeg gehaald en Groenmaat heeft de bestrating en plantenbakken verzorgd. De terrassen zijn grijze keramische (op beton) tegels en de paden zijn waaltjes formaat (rood/grijs).

Door: Geert Kemkes

Cijfer: 8

Zeer prettig bedrijf om mee samen te werken

Wij zochten bestrating en stapelblokken voor de tuin we werden hierbij zeer goed geadviseerd en begeleid door Groenmaat hoveniers overal werd aan gedacht zoals lijm ,zand, transport,en een bekwame straatmaker.
In de offerte waren alle kosten helder en duidelijk weergeven. Het werk was zelfs iets eerder klaar dan gedacht en in offerte was aangegeven dit verschil werd ook netjes met de factuur verminderd.

Door: Janny Ossel

Cijfer: 9.6

Top hoveniers!

Wat een vakmensen. Overleggen goed over de wensen en geven goede tips. Hierdoor is onze tuin weer een plezier om in te zitten en naar te kijken. Bedankt!!

Lees hier alle recensies.

Bestrating

Bestrating

Bij Groenmaat kunt u terecht voor een groot assortiment aan sierbestrating. G...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco