Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Ervaringen met Groenmaat Hoveniers Emmen

Op de website van Hoveniernederland.nl kunnen onze klanten een beoordeling over onze werkzaamheden achter laten. Hieronder hebben wij enkele ingevulde recensies verzameld, wij zijn erg trots dat wij door onze klanten zo goed beoordeeld worden.

Lees hier alle recensies.

Door: Fam.Miedema Emmen

Cijfer: 9.0

Onze achtertuin is geheel op de schop gegaan, alles eruit en geheel nieuw opgebouwd. Na wat speurwerk op het internet kwamen we al gauw bij Groenmaat terecht. De recensies waren hoopgevend. Na een telefoontje volgde een bezoek van John. Hij kwam later met een offerte en ideeën hoe e.e.a. aan te pakken. Het gevoel was goed dus we waren het snel eens en gingen aan de slag. Alles ging volgens plan, afgezien van een productie fout in de stenen (waar Groenmaat niets aan kon doen) hetgeen de planning een beetje in de war schopte. De mannen van Groenmaat, onder leiding van Freddie (topper!) hebben uiteindelijk een prachtige tuin afgeleverd zo vlak voor de winter. In weer en wind werd gewerkt om het op te leveren en dat is gelukt, zelfs het gras ligt erin. Groenmaat kan ik iedereen aan bevelen, ze werken netjes, zijn kundig en zeer beleefd!

Door: Peter Ham

Cijfer: 9.0

Groenmaat heeft goed meegedacht over hoe onze vijvers en beekloop het beste tot zijn recht zouden komen. Ook tips gegeven over opbouw. Alles is naar tevredenheid en volgens afspraken snel gerealiseerd. We konden tot het laatst nog veranderingen inbrengen zonder problemen.

Door: Hein

Cijfer: 9.4

Ik zocht een bedrijf die mijn voortuin wilde vervangen door bestrating, de oprit herstraten, de achtertuin renoveren en 2x per jaar onderhouden. John Lambers van Groenmaat Hoveniers heeft hiervoor ontwerpen gemaakt. Ik hoefde niet lang over de offerte na te denken omdat ik er een goed gevoel over had. John en zijn mannen hebben prima werk geleverd. Zie vol vertrouwen uit naar de voorjaarsbeurt van de tuin.

Door: Linda de Vlieger

Cijfer: 10

Op woensdag een offerte opgevraagd, John is zelf gaan kijken hoe het ervoor stond, heeft een duidelijke offerte gegeven, opdracht gegeven voor de vrijdag (ivm bezichtiging snelle actie vereist en dat leverde Groenmaat ook), de bezichtiging was zaterdag en de mensen hebben niet gemerkt dat de tuin twee dagen daarvoor er nog heel anders uitzag. De factuur inmiddels ontvangen en deze was nog lager dan verwacht, schijnbaar iets meegevallen en dan zo eerlijk zijn om toch niet dat hogere bedrag te factureren. Topklasse bij Groenmaat!

Door: Hoving

Cijfer: 8.4

Groenmaat heeft onze tuin aangelegd toen we ons huis bouwden. Prima advies, waardevolle tips en prettig in meedenken. Planten die niet goed aansloegen konden retour en nieuwe werden gratis geleverd. Recent voorjaarsbeurt gedaan voor onderhoud tijdens onze vakantie- was zeer plezierig terug komen in een prachtige tuin.

Lees hier alle recensies.

Trendhout Terrasoverkappingen

Trendhout Terrasoverkappingen

Deze Trendhout terrasoverkapping is als bouwpakket samengesteld en het laten opb...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

buiter beton tuindeco