Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Ervaringen met Groenmaat Hoveniers Emmen

Op de website van Hoveniernederland.nl kunnen onze klanten een beoordeling over onze werkzaamheden achter laten. Hieronder hebben wij enkele ingevulde recensies verzameld, wij zijn erg trots dat wij door onze klanten zo goed beoordeeld worden.

Lees hier alle recensies.

Door: Piet van Dijk

Cijfer: 9.6

Uiterst professioneel en klantvriendelijk bedrijf.

Wij hebben het management en de medewerkers van Groenmaat als zeer professioneel en vakkundig ervaren. Daarnaast staat klantvriendelijkheid hoog in hun vaandel. De uitgevoerde werkzaamheden zijn volledig conform onze wensen en in goed overleg uitgevoerd. Kortom was dit voor ons een heel prettige ervaring en wij zijn dan ook uiterst tevreden. Groenmaat is dan ook beslist aanbevelingswaardig.

Door: Ton Selten

Cijfer: 8.9

Wij zijn zeer content. Dit hadden we eerder moeten doen.

In alle opzichten zijn we tevreden. Geleverde prestaties, vakbekwaamheid, inzet, nakomen van afspraken, alles. Het meest waren we onder de indruk van de klantvriendelijkheid en correctheid van de medewerkers van Groenmaat. Daar wordt vast op geselecteerd, het visitekaartje van het bedrijf, in onze ogen. En het eindresultaat mag er zijn. Uiteindelijk gaat het daarom, natuurlijk. Wij zijn zeer tevreden.

Door: J. Olde

Cijfer: 9.9

De tuin, zoals we die voor ogen hadden, is door Groenmaat perfect gerealiseerd.

De tuin was een wildernis waar geen doorkomen aan was, maar is door de mannen van Groenmaat omgetoverd tot een mooie en frisse ruimte om onze vrije tijd in door te brengen.

Door: Tom Voortman

Cijfer: 9.4

Uitvoering van het werk mag gezien worden: Prima kwaliteit!

In harmonieuze samenwerking oud terras verwijderd en nieuw terras aangelegd. Werk na 4 dagen arbeid opgeleverd op dinsdag 16 mei 2017. Kunnen "helaas nog niet genieten" van het nieuwe terras omdat we nu eerst vertrekken voor een vakantie. Maar we verheugen ons nu al op onze terugkomst!

Lees hier alle recensies.

Bestrating

Bestrating

Bij Groenmaat kunt u terecht voor een groot assortiment aan sierbestrating. G...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

buiter beton tuindeco