Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Aanlegsteiger bouwen

Als u aan het water woont dan wilt u de waterkant natuurlijk als onderdeel van uw tuin optimaal benutten. In de meest gunstige situatie heeft u hier zelfs de ruimte een eigen aanlegsteiger te bouwen. Wat is er mooier dan op een warme zonnige dag vanuit uw eigen tuin een bootje in te stappen voor een relaxte middag op het water!

Groenmaat bouwt uw aanlegsteiger

Als een van de weinige hoveniers in de regio Emmen heeft Groenmaat veel ervaring in het bouwen van aanlegsteigers. In de wijk de Rietlanden in Emmen hebben wij al diverse aanlegsteigers mogen bouwen. Onze medewerkers hebben hierin in ruime mate ervaring opgedaan en ook ons machinepark is goed toegerust om een veilige en mooie steiger aan het water te realiseren. Het slopen en afvoeren van de bestaande aanlegsteiger is natuurlijk ook geen probleem en wanneer u alleen een beschoeiing wenst kunt u ook terecht bij Groenmaat uit Emmen.

Neem contact met ons op over aanlegsteigers

Een aanlegsteiger als onderdeel van uw tuin

Als hoveniers maken wij bij voorkeur een plan voor uw hele tuin. Een woning gelegen aan het water weten wij als geen ander te voorzien van een prachtige tuin. Het formaat van de tuin maakt eigenlijk niet uit, elke oppervlakte kunnen wij optimaal voor u invullen. Een aanlegsteiger past perfect in de plannen om het water bij uw tuin te betrekken. Bent u benieuwd hoe wij uw tuin in een plaatje kunnen veranderen en wat het zal gaan kosten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Aanlegsteiger

Aanlegsteiger bouwen

Kunstgras

Kunstgras

Een mooie grasmat in uw tuin geeft meteen een frisse gezonde look. In veel tuine...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco