Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Beschoeiing plaatsen

Woont u aan het water, zoals in Emmen in de Rietlanden, dan heeft u beschoeiing nodig. Beschoeiing is een (dam)wand die geplaatst wordt tussen het water en het land. Een beschoeiing zetten is nodig om ervoor te zorgen dat het land niet afkalft (wegspoelt) door de constante druk van het water. Ook kan de waterkant instabiel worden als er geen schoeiing is aangebracht. Dit kan gevaarlijke situaties met zich meebrengen. Zo kan de grond wegzakken als u aan de waterkant staat, met alle gevolgen van dien.

Een goede beschoeiing maken

Wij zijn zeer actief in Emmen en wijde omgeving en hebben vooral ook in de wijk de Rietlanden, waar veel tuinen grenzen aan het water, al veel beschoeiingen mogen maken. Onze medewerkers hebben hier dan ook een expertise in ontwikkeld en wij hebben ook een goed toegerust machinepark voor het professioneel maken van een beschoeiing. Wanneer u een beschoeiing wilt laten zetten kunt u dus prima terecht bij Groenmaat Hoveniers!

Neem contact met ons op over beschoeiing

Diverse materialen

Schoeiingen, ook wel keerwanden genoemd, kunnen met diverse materialen worden aangelegd. Traditioneel wordt vaak hardhout gebruikt maar ook beton of kunststof beschoeiingen zijn mogelijk. Het is belangrijk de juiste materialen te gebruiken omdat de beschoeiing anders te snel weer moet worden vervangen.

Beschoeiing kosten

Uiteraard wilt u van te voren weten wat de prijs van een nieuwe beschoeiing en eventueel het verwijderen van de oude gaat kosten. Wij kunnen van te voren een heldere offerte opstellen zodat u precies weet welke kosten er aan de nieuwe beschoeiing zitten.

Wilt u meer weten over beschoeiingen of aanlegsteigers? Neem dan contact met ons op.

 

Beschoeiing in de Rietlanden te Emmen

Beschoeiing plaatsen in Emmen

Kokowall Tuinschermen

Kokowall Tuinschermen

Groenmaat Hoveniers levert Kokowall tuinschermen, deze tuinschermen zijn aan de ...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco