Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Boomstronk laten verwijderen

Heeft u al jaren de plannen om een nieuw terras in uw tuin aan te leggen? Maar zit die vervelende boomstronk in de weg? Of kijkt u al jaren tegen die vervelende boomstronk aan en wilt u er een keer vanaf? Dat kan! Wij kunnen, behalve bomen vellen ook de boomstronk definitief verwijderen!

Boomstronk uitgraven

Bij kleinere boomstronken worden deze meestal uitgegraven. Hoewel dat bij kleine boomstronken vaak wel lukt, is het bij grote boomstronken onbegonnen werk. Het uitboren of frezen van de boomstronk is dan een perfect alternatief om de boomstronk te verwijderen!

Boomstronk frezen / Stronken frees

Met behulp van onze boomstronk-frees kunnen wij iedere boomstronk op een veilige en snelle manier wegfrezen. Dankzij de frezer wordt de boomstronk verpulverd, het enige dat overblijft zijn slechts houtsnippers en pulp. Het gat kan worden opgevuld met zand en wij bieden uiteraard de mogelijkheid om de houtsnippers en pulp af te voeren.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over boomstronken verwijderen

Eenvoudige koppeling

De frezer is compact, wendbaar en sterk. Hierdoor kan deze eenvoudig gekoppeld worden aan een minigraver. De minigraver is wendbaar en mobiel, dat zorgt ervoor dat hij bijna op iedere plek in uw achtertuin kan komen.

Twijfel niet langer om contact met ons op te nemen, want het verwijderen van een boomstronk vraagt om specialistische kennis en goed materiaal. Neem daarom vrijblijvend contact met Groenmaat op, wij helpen u graag verder.

Graafmachine en aanhanger verwijderen boomstronken

Kosten boomstronk verwijderen

Benieuwd naar de kosten? Wij geven u graag een vrijblijvende prijsopgave voor het verwijderen van uw boomstronk. Neem gerust contact met ons op.

Afwerken

Nadat de stronken frees ruimte heeft gecreeërd op de plaats waar de boomstronk zat wilt u wellicht deze ruimte laten opvullen met geel zand of tuinaarde. Daarna wilt u misschien een tuinschutting, sierbestrating of beplanting aanbrengen. Ook dit kunnen wij leveren en plaatsen! Hierdoor heeft u met slechts een partij te maken heeft voor al uw tuinwerkzaamheden!

Stronken verwijderen door Groenmaat Emmen

Bestrating

Bestrating

Bij Groenmaat kunt u terecht voor een groot assortiment aan sierbestrating. G...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

buiter beton tuindeco