Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Buitenverlichting

Geef sfeer aan uw tuin met de juiste verlichting

Buitenverlichting is een belangrijk onderdeel van de tuin. Het maakt dat u ’s avonds langer in de tuin kunt zitten en het brengt meteen sfeer. Ook maakt tuinverlichting de tuin in de avond mooier om naar te kijken en van te genieten. Met verlichting op de juiste plek kunt u bijzondere bomen en planten mooi uitlichten. Maar denk bij tuinverlichting ook aan de veiligheid van u en uw gezinsleden en natuurlijk uw woning. Een goed verlichte woning en tuin zijn een stuk minder inbraakgevoelig.

Plaatsing van de buitenverlichting

In een tuinontwerp is het belangrijk om goed te kijken naar waar u de verlichting wilt plaatsen. Wij hebben de juiste kennis en ervaring om samen met u te bekijken wat de juiste plekken zijn in uw tuin om verlichting te plaatsen. Wij kunnen verlichting voor u aanleggen in een nieuwe tuin maar ook in bestaande tuinen.

Het doel van buitenverlichting

Wat wij doen bij het bepalen van de verlichting is eerst luisteren naar uw doel van de buitenverlichting. Wilt u puur inzetten op sfeer en accenten aan uw woning, tuin of terras voorzien van verlichting? Of denkt u puur praktisch en wilt u als u ’s avonds thuis komt goed kunnen zien waar u loopt? Wilt u buitenverlichting inzetten als beveiliging en eventuele onbevoegden laten schrikken of ontmoedigen door uw terrein (bij beweging) flink in de schijnwerpers zetten? 

Stijl van de verlichting

De volgende stap bij het kiezen van de lampen is om de stijl van uw tuin (strak, landelijk, klassiek), uw woning en eventuele andere tuinelementen zoals tuinschuttingen en buitenverblijven vast te stellen. De keuze van wandlampen, lantaarns, schijnwerpers en eventuele speciale tuinverlichting passen we hier feilloos op aan. De keuze voor een strak modern,- of klassieke buitenlamp maakt voor het totaalplaatje een wereld van verschil. Hierdoor wordt de tuinverlichting als vanzelf een extra onderdeel van uw tuin.

We beschikken over een ruim assortiment tuinverlichting. We komen graag bij u langs om te horen wat uw wensen zijn en geven een advies op maat!

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over buitenverlichting

tuinverlichting emmen

Bestrating

Bestrating

Bij Groenmaat kunt u terecht voor een groot assortiment aan sierbestrating. G...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

buiter beton tuindeco