Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Fundering laten uitgraven

Of het nu gaat om aanbouw, of dat u een nieuwe woning gaat bouwen of een schuur gaat plaatsen, iedereen weet dat een goede fundering de basis van een succesvol project is. Om ervoor te zorgen dat dit proces naar tevredenheid verloopt en het resultaat perfect is, helpen wij u graag! Diverse bouwbedrijven uit de regio Emmen maken gebruik van onze diensten maar ook voor een particulier staan wij klaar.

Specialistische kennis

Omdat de fundering voor een woning, loods, schuur of aanbouw niet op iedere grond kan staan, is het van belang dat de juiste grond op de juiste manier gebruikt wordt. Door het afgraven van de grond en aanvoeren van grond die betere eigenschappen heeft, zorgen wij waar nodig voor grondverbetering. Dit vraagt specialistische kennis over grondsoorten. Met onze kennis en ervaring bent u zeker van een betrouwbare basis van uw fundering.

Verantwoorde fundering

Nadat de afmeting van de fundering bekend is, zullen wij de markering uitzetten. Zodat wij en de betrokkenen in het bouwproces precies weten binnen welke gebieden gegraven wordt. Het is mogelijk dat de grondsoort onvoldoende stevigheid biedt voor een stevige fundering. In dit geval adviseren wij om te boren voor een bouwtechnisch verantwoorde fundering.

Aan- en afvoer van grond bij funderingswerkzaamheden

Ook het aan en afvoeren van grond kunnen wij in eigen beheer verzorgen. Wij beschikken over eigen tracktoren met dumpers.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over graafwerkzaamheden

Wat zijn de mogelijkheden voor mij?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over het uitgraven van een fundering? Neem dan direct contact met ons op, wij helpen u graag verder!

graafmachine met machinist voor fundering uitgraven

Grote graafmachine en Mini graver en Tracktor met Dumper beschikbaar voor Emmen Drenthe Onze kranen / graafmachines in diverse formaten anno 2020

Bestrating

Bestrating

Bij Groenmaat kunt u terecht voor een groot assortiment aan sierbestrating. G...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco