Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Fundering laten uitgraven

Of het nu gaat om aanbouw, of dat u een nieuwe woning gaat bouwen of een schuur gaat plaatsen, iedereen weet dat een goede fundering de basis van een succesvol project is. Om ervoor te zorgen dat dit proces naar tevredenheid verloopt en het resultaat perfect is, helpen wij u graag! Diverse bouwbedrijven uit de regio Emmen maken gebruik van onze diensten maar ook voor een particulier staan wij klaar.

Specialistische kennis

Omdat de fundering voor een woning, loods, schuur of aanbouw niet op iedere grond kan staan, is het van belang dat de juiste grond op de juiste manier gebruikt wordt. Door het afgraven van de grond en aanvoeren van grond die betere eigenschappen heeft, zorgen wij waar nodig voor grondverbetering. Dit vraagt specialistische kennis over grondsoorten. Met onze kennis en ervaring bent u zeker van een betrouwbare basis van uw fundering.

Verantwoorde fundering

Nadat de afmeting van de fundering bekend is, zullen wij de markering uitzetten. Zodat wij en de betrokkenen in het bouwproces precies weten binnen welke gebieden gegraven wordt. Het is mogelijk dat de grondsoort onvoldoende stevigheid biedt voor een stevige fundering. In dit geval adviseren wij om te boren voor een bouwtechnisch verantwoorde fundering.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over graafwerkzaamheden

Wat zijn de mogelijkheden voor mij?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over het uitgraven van een fundering? Neem dan direct contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Onze kranen, voor elke graafklus een juiste machine!

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Een terras-overkapping is een perfecte oplossing om ook bij minder mooi weer ple...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

buiter beton tuindeco

Bomen laten snoeien of kappen?

Het is weer tijd voor het bomen onderhoud. Heeft u een zieke of dode boom in uw tuin of bij uw bedrijf? Laat deze dan tijdig kappen! Een boom in slechte staat kan voor gevaarlijke situaties zorgen door loslatende takken of zelfs of omvallen.

Zorgplicht

Wanneer een boom vanaf uw terrein schade aan mens of materiaal aanricht bent u aansprakelijk! Zorg dus dat een gevaarlijke boom tijdig wordt gesnoeid of verwijderd.

Wilt u weten of uw boom genoeid of gekapt moet worden? Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen over Bomen Zagen
Boom laten omzagen of snoeien?