Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Graafmachine met machinist huren

Graafmachines zijn het ideale hulpmiddel om veel (grond) werk snel te verzetten. Waar u met de spade een hele dag werk van heeft, doen onze machinisten het werk in veel gevallen in minder dan een uur! Dat scheelt veel tijd en rugklachten!

Graafmachine voor al uw klussen

Als u een graaf klus heeft dan kunnen wij u bijna altijd van dienst zijn. Wij hebben namelijk geinvesteerd in een machinepark dat elke grote of kleine klus aan kan. Denk aan:

  • Minigraver
  • Mini kraan
  • Mobiele kraan
  • Graafmachine op rupsen

Tevens hebben wij vele hulpstukken en goede machinisten beschikbaar.

Machinepark met meer dan graafmachines

Naast meerdere graafmachines bevat ons machinepark ook een shovel en meerdere tractoren, dumpers en toebehoren, waardoor we elke grondklus aankunnen. Ook voor het werken in kleine ruimten of met nauwe doorgangen zijn onze machinisten en machinepark uitermate geschikt.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over graafmachines

Hulp -en koppelstukken voor graafmachine

De diverse koppelstukken zorgen ervoor dat wij zeer veelzijdig werk kunnen verzetten met onze graafmachines. Naast grondverzet kunnen wij bijvoorbeeld ook voor u uitvoeren:

grote

Naast het leveren van machines en machinisten biedt Groenmaat een uitgebreide service en dienstverlening in onder andere tuinaanleg en onderhoud van bedrijfsterreinen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Kijk verder bij onze diensten of neem direct contact met ons op.

Grote graafmachine huren van Groenmaat Emmen Minikraan met dumper en tracktor huren in Drenthe Emmen Onze kranen / graafmachines in diverse formaten anno 2020

Buitenverblijven

Buitenverblijven

Een blokhut, tuinhuis, schuurtje of buitenverblijf maakt uw tuin compleet en zor...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco