Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Graafmachine met machinist huren

Graafmachines zijn het ideale hulpmiddel om veel werk, op een eenvoudige manier, snel te verzetten. Waar u met de spade een hele dag werk van heeft, doen onze machinisten het werk in veel gevallen in minder dan een uur! dat scheelt veel tijd en uw rug!

Machinepark met meer dan graafmachines

Groenmaat heeft een groot machinepark. Zo beschikken we over kleine en grote graafmachines, op rupsbanden en mobiele graafmachines. Hierdoor zijn wij in staat om op iedere locatie te graven, ook wanneer de toegang (bijvoorbeeld bij een tuin) smal is. Naast meerdere graafmachines bevat ons machinepark ook een shovel en meerdere tractoren, dumpers en toebehoren, waardoor we elke grondklus aankunnen. Onze machinisten zijn ervaren, servicegericht en werken nauwkeurig.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over graafmachines

Hulp -en koppelstukken voor graafmachine

De diverse koppelstukken zorgen ervoor dat wij zeer veelzijdig werk kunnen verzetten met onze graafmachines. Naast grondverzet kunnen wij bijvoorbeeld ook voor u uitvoeren:

grote

Naast het leveren van machines en machinisten biedt Groenmaat een uitgebreide service en dienstverlening in onder andere tuinaanleg en onderhoud van bedrijfsterreinen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Kijk verder bij onze diensten of neem direct contact met ons op.

Onze kranen anno 2018 Rupskraan en shovel

Kunstgras

Kunstgras

Een mooie grasmat in uw tuin geeft meteen een frisse gezonde look. In veel tuine...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

buiter beton tuindeco