Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Grondverzet en grondwerk

Of u nu een vijver wilt aanleggen, uw oprit wilt vernieuwen of een nieuw huis gaat bouwen, grondverzet is een zware en tijdrovende klus, welke vaak onderschat wordt. Met behulp van onze kennis en middelen wordt het een eenvoudige klus die u veel tijd kan besparen.

Uiteenlopende diensten

Grondverzet gaat van kleine oppervlaktes tot hele kavels, waarbij grote hoeveelheden grond verplaatst worden. Groenmaat beschikt over verschillende grondverzetmachines, waardoor u voor iedere klus bij ons terecht kunt. Klussen als het graven van sloten of het uitgraven van een woning vallen ook binnen onze diensten. Al uw grondwerk kunnen wij voor u uitvoeren, wij hebben ervaren machinisten die nauwkeurig en snel kunnen werken.

Grondwerk bij een oprit

Er kan een groot verschil zitten in het soort grondwerk en hoe dit aangepakt moet worden. Bijvoorbeeld wanneer u een nieuwe oprit laat aanleggen. Het is natuurlijk van groot belang dat uw oprit niet wegzakt. Wij adviseren u hierin en zorgen voor een goede ondergrond. Behalve het afvoeren en leveren van de juiste grond, bieden wij de service om de grond te egaliseren en de bestaande bestrating te verwijderen. Onze stratenmakers staan uiteraard klaar om nieuw of gebruikt straatwerk perfect aan te leggen.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over grondverzet en grondwerk

Ik wil een nieuwe tuin, kunnen jullie mij helpen?

Zeker weten! Dat is dat we elke dag doen! Groenmaat denkt met u mee om alles naar wens te maken. Wij gaan graag met u om tafel om het gewenste ontwerp te bespreken. Vervolgens zullen wij het gehele proces in handen nemen. Van de tuin leeghalen, het afvoeren en aanvoeren van de juiste grond, tot de realisatie van uw nieuwe tuin inclusief sierbestrating. Twijfelt u nog? Wij geven u graag vrijblijvend advies.

 Onze

Kunnen jullie ook….

Bent u benieuwd of wij ook uw grondverzetklus kunnen uitvoeren? Neem dan contact met ons op.

Grondverzet met tractor en dumper

Kokowall Tuinschermen

Kokowall Tuinschermen

Groenmaat Hoveniers levert Kokowall tuinschermen, deze tuinschermen zijn aan de ...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco