Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Leveren van grond, geel zand, compost enz.

Niet iedere grondsoort kan worden gebruikt voor de tuin of voor de basis van een fundering. Weet u niet welke grondsoort geschikt is voor uw project? Wij helpen u graag verder met zowel advies, levering als verwerking van alle soorten grond.

Leveren van grond, bemesting en grondwerkzaamheden

Wij hebben kennis van zowel bouw, tuin als bestrating en weten met welke grond u in elk geval het beste resultaat behaalt. Deze kennis zetten we graag voor u in en graag leveren wij de grondsoort die u nodig heeft. Tevens kunnen wij u een totaalproduct aanbieden. Wij kunnen namelijk tevens het gehele grondverzet voor u uitvoeren, maar ook de aanleg van de tuin, het bestraten en plaatsen van bijvoorbeeld een tuinhuisje.

Welke grondsoorten levert Groenmaat?

(Geel) zand

Geschikt voor grondverbetering maar ook geel zand voor het bestraten van uw oprit of paden rondom uw huis of bedrijf. Wij bieden daarnaast de service om de bestrating aan te leggen en om geel zand met een shovel of graafmachine te verdelen over een oppervlak

(Zwarte) grond

Geschikt voor het aanleggen van tuinen.

Teelaarde

Teelaarde is zwarte grond die vooral gebruikt wordt voor het ophogen van gazons, tuinen en borders. Deze grondsoort wordt ook veel gebruikt door hoveniers en is zeer geschikt voor het bodemleven in uw tuin. Deze grond is het geheim van een mooie tuin!

Turf

Turf werd toch alleen vroeger gebruikt? Zeker niet, turf is zeer geschikt om de bodemkwaliteit van uw tuin te verbeteren.

Compost

Wanneer u de tuin gaat aanpakken is het verstandig de grond te verbeteren door compost in de grond te verwerken. Compost is geschikt voor de weerbaarheid van uw planten om ziektes en plagen te voorkomen. Ook bevat het veel voedingsstoffen voor planten. Daarnaast zorgt compost voor een stralend gazon.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over grond levering

Advies nodig?

Wij adviseren u graag welke grondsoort voor u het meest geschikt is en leveren de hoeveelheid die u nodig heeft. Neem direct contact met ons op!

Grondverzet met tractor en dumper

Buitenverblijven

Buitenverblijven

Een blokhut, tuinhuis, schuurtje of buitenverblijf maakt uw tuin compleet en zor...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

buiter beton tuindeco