Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Slopen

Ben u van plan om een schuur of bijgebouw te slopen? Dan is het goed om te weten waar u aan begint. Want het slopen vraagt om een gedegen, veilige en juiste aanpak, waar wij u graag mee helpen. Wij kunnen alle soorten gebouwen snel voor u afbreken, maar ook betonnen vloeren ruimen wij voor u op.

De juiste middelen

Zonder goed materiaal wordt slopen een lastig en gevaarlijk karwei. Gelukkig beschikt Groenmaat over de juiste materialen om het slopen op een gedegen manier aan te pakken. Dankzij onze machines met de juiste koppelstukken wordt slopen voor ons een eenvoudige en veilige klus. Daarnaast heeft u geen omkijken meer naar het afval en puin, want wij kunnen dit allemaal voor u afvoeren.

Afsluiten van gas, water en licht

Heeft u in het te slopen gebouw nog nutsvoorzieningen, zoals waterleiding, stroom en/of gas aansluitingen? Wij kunnen dit vakkundig voor u afsluiten, zodat er geen gevaarlijke situaties ontstaan.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over sloopwerkzaamheden

Ervaring met slopen

Door onze ervaring en expertise hebben wij verschillende projecten succesvol gesloopt. Wij hebben ervaring met het slopen van:

  • Schuren
  • Funderingen
  • Loodsen
  • Stenen gebouwen
  • Bijgebouwen

Servicegericht

Wij bieden de service om het puin en ander afval mee te nemen, Groenmaat beschikt over dumpers en tractoren. Zo heeft u geen omkijken meer naar het afval. Wij denken met u mee en werken nauwkeurig en servicegericht.

Iets slopen?

Staat u op het punt om te gaan slopen? Wilt u hulp of hier helemaal geen omkijken naar? Neem contact met ons op om het slopen snel en veilig uit te voeren.

slopen van een schuur met kraan

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Een terras-overkapping is een perfecte oplossing om ook bij minder mooi weer ple...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco