Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Tuinverlichting Emmen

Het vergroten van de sfeer van uw tuin kunt u doen door gebruik te maken van tuinverlichting. In Emmen en wijde omgeving is Groenmaat Hoveniers de specialist in het zorgvuldig kiezen en veilig installeren van tuinverlichting.

De juiste tuinverlichting

Goed gekozen verlichting zorgt voor prachtige details in uw tuin. Niet alleen als het duister is maar ook overdag. Denk u bijvoorbeeld eens aan een strakke moderne lantaarn in uw tuin waarin u moderne bestrating gebruikt en verhogingen met borders. Een passende lantaarn kan in deze situatie een echte blikvanger zijn en het plaatje echt compleet maken. Bij eventuele waterpartijen is het effect van buitenverlichting door de spiegeling en glans in het water nog mooier! Is uw tuin meer landelijk dan kiest u natuurlijk niet voor een strakke lantaarn maar juist voor een mooie klassieke lantaarn. Ook deze kan een belangrijk element binnen uw tuin zijn wanneer deze goed gekozen en geplaatst wordt.

Onderdeel van elk compleet tuinontwerp

Onze tuinontwerpers bedenken graag een totaalplaatje voor uw tuin. Volgens uw ideeën en wensen. Naast beplanting, stenen elementen zoals verhogingen en sierbestrating en eventueel een terrasoverkapping is buitenverlichting een van de elementen waar onze ontwerpers graag gebruik van maken om uw tuin zowel overdag als in het duister een prachtige sfeer te geven.

Neem contact met ons op over tuinverlichting

Wij leggen uw tuinverlichting veilig aan

Elektriciteit in de tuin dient veilig aangelegd worden door elektriciens die precies weten wat ze doen. U wilt natuurlijk geen kortsluiting of nog grotere problemen want elektriciteit kan bij onveilig gebruik levensgevaarlijk zijn. Wij maken daarom gebruik van goedgekeurde tuinverlichting, hoge kwaliteit grondkabels én opgeleide elektromonteurs om de verlichting veilig aan te sluiten. 

Tuinverlichting aangelegd in Emmen

Deze schijnwerpers lichten deze bomen prachtig uit!

tuinverlichting emmen

Trendhout Buitenverblijven

Trendhout Buitenverblijven

Genieten van het exclusieve buitenleven voor een betaalbare prijs. Groenmaat is...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

buiter beton tuindeco