Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Aanlegsteiger bouwen

Als u aan het water woont dan wilt u de waterkant natuurlijk als onderdeel van uw tuin optimaal benutten. In de meest gunstige situatie heeft u hier zelfs de ruimte een eigen aanlegsteiger te bouwen. Wat is er mooier dan op een warme zonnige dag vanuit uw eigen tuin een bootje in te stappen voor een relaxte middag op het water of om vanaf uw eigen vissteiger een hengeltje uit te gooien!

Vis steiger op maar aangelegd door Groenmaat Emmen

Groenmaat bouwt uw aanlegsteiger

Als een van de weinige hoveniers in Drenthe heeft Groenmaat veel ervaring in het bouwen van aanlegsteigers. In de wijk de Rietlanden in Emmen hebben wij al diverse aanlegsteigers en vissteigers mogen bouwen, zie de foto’s. Onze medewerkers hebben hierin in ruime mate ervaring opgedaan en ook ons machinepark is goed toegerust om een veilige en mooie steiger aan het water te realiseren. Het slopen en afvoeren van de bestaande aanlegsteiger is natuurlijk ook geen probleem en wanneer u alleen een beschoeiing wenst kunt u ook terecht bij Groenmaat uit Emmen.

Neem contact met ons op over aanlegsteigers

Een aanlegsteiger als onderdeel van uw tuin

Als hoveniers maken wij bij voorkeur een plan voor uw hele tuin. Een woning gelegen aan het water weten wij als geen ander te voorzien van een prachtige tuin waarin de ligging aan het water optimaal wordt benut, maar u ook beschutting en privacy vindt. Het formaat van de tuin maakt eigenlijk niet uit. Elke oppervlakte kunnen wij optimaal voor u invullen. Een aanleg- of vissteiger past perfect in de plannen om het water bij uw tuin te betrekken. Bent u benieuwd hoe wij uw tuin in een plaatje kunnen veranderen en wat het zal gaan kosten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Grote steiger aan het water in de Rietlanden Emmen

Aanlegsteiger bouwen Aanlegsteiger van hardhout Steiger bouwen in Emmen Tuinspecialist in Drenthe

Blokhutten

Blokhutten

Wilt u een luxe, hoge kwaliteit, blokhut kopen? Groenmaat in Emmen levert duurza...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco