Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Tuinontwerp

Zonder goed plan valt de uitkomst altijd tegen. Wilt u een tuin laten aanleggen? Begin dan met een goed doordacht tuinontwerp.

Uw tuinwensen

Een tuinontwerp begint altijd met het bespreken van uw wensen. U wilt uw droomtuin en heeft bepaalde idealen. Met onze ruime ervaring adivseren wij u graag over de mogelijkheden met als uitgangspunt uw perfecte tuin. Onze tuinarchitect maakt een tuinontwerp die aansluit bij uw wensen en mogelijkheden en met de elementen die u wenst zoals bijvoorbeeld een tuinschutting, terrasoverkapping en bestratingen.   

Experts in tuinontwerp

Wij kijken verder dan alleen de inrichting van uw tuin. We houden rekening met uw budget, de ligging van uw tuin en de stijl van uw woning. Wij adviseren u over de beplanting, de sierbestrating, welke tuinschutting goed zou passen en het tuinonderhoud. Met uw wensen en onze vakkennis en deskundigheid komen we samen tot het juiste tuinontwerp.

Tuinontwerp

Ook de aanleg in vertrouwde handen

Na goedkeuring van het tuinontwerp realiseren wij deze natuurlijk graag voor u. Tuinaanleg is voor onze hoveniers dagelijks werk en zij leggen in korte tijd de tuin aan die u voor ogen heeft. Het uiteindelijke resultaat is een tuin waarin uw zich thuis voelt, waarin u kunt ontspannen na een lange werkdag en waarin u kunt genieten met familie en vrienden.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over tuinontwerp

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Zit u graag in de tuin en baalt u ervan als het weer u dwingt om binnen te zitte...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco