Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Tuinonderhoud voor Emmen en wijde omgeving

Een tuin is altijd volop in beweging: bomen, struiken en beplanting groeit en ongedierte en weersomstandigheden kunnen uw tuin aantasten. Goed tuinonderhoud zorgt ervoor dat de tuin niet verwilderd en een plaats waar u graag tot rust komt blijft.

Groot tuinonderhoud kan zwaar zijn!

Veel mensen werken graag in de tuin en zijn (bij uitstek op zaterdag) druk met grasmaaien, onkruid wieden en het snoeien van bomen en struiken. Een fijne ontspannen hobby! Maar als de tuin teveel werk wordt kunnen wij u van dienst zijn. Groenmaat voert het tuinonderhoud uit voor vele bedrijven en particulieren in Emmen (drenthe) en wijde omgeving. Zelf als u eenmalig of eens per jaar onze tuinmannen het grootste tuinonderhoud laat uitvoeren scheelt u dat al heel veel werk en blijft uw tuin in goede conditie.

Tuinonderhoud uitbesteden?

Heeft u zelf weinig tijd of mist u de deskundigheid om uw tuin te onderhouden? Onze dienstverlening houdt niet op bij de aanleg van een tuin. Ook het snoeien, grasmaaien en bijhouden van plantenperken wordt door Groenmaat Hoveniers verricht als u dat wenst. Tevens kunt u met een gerust hart het bemesten van gazon en beplanting aan ons overlaten. Wij weten precies wanneer bepaalde werkzaamheden nodig zijn en kunnen dit voor u oppakken.

Prijzen van tuinonderhoud

Geen enkele tuin is hetzelfde en ook de wensen voor het onderhouden van een tuin zijn nooit gelijk. Maatwerk is daarom standaard in tuinonderhoud door Groenmaat. Wilt u weten wat onderhoud voor uw tuin gaat kosten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende offerte met heldere prijs. Het onderhoud kunnen we eenmalig, per seizoen of zelfs wekelijks uitvoeren. Net wat u en uw tuin nodig hebben, wij passen ons aan.

Tuinonderhoud voor bedrijven

Als ondernemer schiet het onderhoud van het groen rond uw bedrijfspand er wellicht bij in. Logisch: u bent volop bezig met uw bedrijfsvoering! Toch wilt u natuurlijk het aanzicht van uw bedrijf netjes houden. De uitstraling van uw omgeving straalt immers af op uw bedrijf. Groenmaat maakt graag een onderhoudsplan voor uw bedrijfstuin!

Deskundig en met resultaat!

Groenmaat Hoveniers kan bij u langskomen op afspraak, maar u kunt ook een onderhoudscontract met ons afsluiten. In dat geval komen wij op vaste tijdstippen uw tuin verzorgen. Met de deskundigheid van Groenmaat Hoveniers zal uw tuin stralen als nooit tevoren!

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over tuinonderhoud

tuinonderhoud haag door Groenmaat hoveniers Emmen

Ook onderhoud van bestrating

Is de sierbestrating in uw tuin verzakt? Kunt u op uw oprit precies zien waar de auto altijd staat? Is de kleur van de stenen door allerlei vuil niet meer te zien of heeft u last van onkruid tussen de tegels? Ook voor het onderhoud van straatwerk is Groenmaat in te schakelen. Niet alleen lijkt verzakt straatwerk erg onverzorgt, het kan ook nog eens vervelende ongelukken veroorzaken. Stelt u zich voor dat een bezoeker in uw tuin struikelt en zich verwond door uw verzakte straatwerk! Gelukkig is dat niet nodig: laat uw bestrating weer keurig in orde maken door Groenmaat.

Vanuit Emmen in heel Drenthe actief

Wij zijn gevestigd in Emmen en verzorgen vanuit ons recent vernieuwde pand onze diensten in heel Drenthe en zelf daarbuiten. Neem dus gerust contact met ons op voor het onderhoud van tuin of andere hoveniersdiensten.

Tuinspecialist in Drenthe Tuinspecialist in Drenthe bomen snoeien Eelke week laten grasmaaien

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Zit u graag in de tuin en baalt u ervan als het weer u dwingt om binnen te zitte...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco