Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Tuinonderhoud

Een tuin is altijd volop in beweging, beplanting groeit en ongedierte en weersomstandigheden kunnen uw tuin aantasten. Goed tuinonderhoud zorgt ervoor dat de tuin niet verwilderd en een plaatje blijft!

De oplossing voor uw tuinonderhoud

Heeft u zelf weinig tijd of mist u de deskundigheid om uw tuin te onderhouden? Onze dienstverlening houdt niet op bij de aanleg van een tuin. Ook het snoeien, grasmaaien en bijhouden van plantenperken wordt door Groenmaat Hoveniers verricht. Tevens kunt u met een gerust hart het bemesten van gazon en beplanting aan ons overlaten. Wij weten precies wanneer bepaalde werkzaamheden nodig zijn en kunnen dit voor u oppakken.

Prijzen van tuinonderhoud

Geen enkele tuin is hetzelfde en ook de wensen voor het onderhouden van een tuin zijn nooit gelijk. Maatwerk is daarom standaard in tuinonderhoud door Groenmaat. Wilt u weten wat onderhoud voor uw tuin gaat kosten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Tuinonderhoud voor bedrijven

Als ondernemer schiet het onderhoud van het groen rond uw bedrijfspand er wellicht bij in. Logisch: u bent volop bezig met uw bedrijfsvoering! Toch wilt u natuurlijk het aanzicht van uw bedrijf netjes houden. De uitstraling van uw omgeving straalt immers af op uw bedrijf. Groenmaat maakt graag een onderhoudsplan voor uw bedrijfstuin!

Deskundig en met resultaat!

Groenmaat Hoveniers kan bij u langskomen op afspraak, maar u kunt ook een onderhoudscontract met ons afsluiten. In dat geval komen wij op vaste tijdstippen uw tuin verzorgen. Met de deskundigheid van Groenmaat Hoveniers zal uw tuin stralen als nooit tevoren!

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over tuinonderhoud

Ook onderhoud van bestrating

Is de sierbestrating in uw tuin verzakt? Kunt u op uw oprit precies zien waar de auto altijd staat? Is de kleur van de stenen door allerlei vuil niet meer te zien of heeft u last van onkruid tussen de tegels? Ook voor het onderhoud van straatwerk is Groenmaat in te schakelen. Niet alleen lijkt verzakt straatwerk erg onverzorgt, het kan ook nog eens vervelende ongelukken veroorzaken. Stelt u zich voor dat een bezoeker in uw tuin struikelt en zich verwond door uw verzakte straatwerk! Gelukkig is dat niet nodig: laat uw bestrating weer keurig in orde maken door Groenmaat.

Grasmaaien door Groenmaat in Emmen

Bestrating

Bestrating

Bij Groenmaat kunt u terecht voor een groot assortiment aan sierbestrating. G...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco