Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Reviews

Lees hier de ervaringen die onze klanten met ons hebben. Bent u klant bij ons? U kunt zelf ook een review toevoegen.

Review toevoegen

Joran-Lars Busscher

Vakbekwame hoveniers met oog voor detail! In verband met tijd gebrek (en een gebrek aan groene vingers) het onderhoud van de tuin aan deze heren uitbesteed, zonder enige spijt! Ze werken de boel netjes af, komen afspraken na en voor een degelijke prijs. Absoluut aan te raden.

Beoordeling:
stersterstersterster
Geplaatst op: Google

I X

Vooraf goede informatie en uitleg gekregen
Onze tuin is voorzien van nieuw straatwerk en is netjes en strak gelegd
Zeer professioneel bedrijf die hun afspraken nakomen en zelf de eigenaar is nog persoonlijk langs geweest om te vragen of we tevreden zijn
De jongens waren keurig op tijd en zeer vriendelijk
Kortom een dikke pluim 👍

Beoordeling:
stersterstersterster
Geplaatst op: Google

Wim Slomp

Nadat wij vorig jaar al, bij het aanleggen van een terras, een zeer positieve ervaring met Groenmaat hadden opgedaan hebben wij dit jaar het complete straatwerk door Groenmaat laten uitvoeren met wederom een zeer bevredigend resultaat. Het contact dat via de heer Greveling liep was niet alleen zeer prettig maar ook uitermate professioneel. Alle afspraken werden stipt nagekomen en er was ook altijd ruimte voor nader overleg. Ook met de mannen in de uitvoering was het contact zeer prettig en er werd meegedacht door oplossingen aan te dragen voor een optimaal resultaat. Deze ervaring heeft er toe geleid dat wij nu ook de beplanting van onze tuin door Groenmaat laten uitvoeren.

Beoordeling:
stersterstersterster
Geplaatst op: Google

L Steffens

Groenmaat heeft bij mij nieuwe bestrating aangebracht en een mooi nieuw hekwerk geplaatst. Alles ziet er weer tip-top uit. Ik ben er dan ook erg blij mee!

Beoordeling:
stersterstersterster
Geplaatst op: Google

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Zit u graag in de tuin en baalt u ervan als het weer u dwingt om binnen te zitte...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco