Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Tuinaanleg door onze hoveniers

Een tuin wordt steeds vaker gezien als een verlenging van de woning. Net als binnen wilt u ook buiten fijn kunnen zitten, uit het zicht van anderen en wellicht ook onder dak. De tuin is voorzien van bij uw smaak passende bomen, stuiken en planten. Ook de bestrating, hoogteverschillen en wellicht de tuinverlichting past bij uw wensen. Met tuinaanleg door Groenmaat in Emmen weet u zeker dat uw tuin perfect aangelegd wordt.

Passie voor tuinaanleg

Ook uw tuin kan worden omgetoverd tot een plek om heerlijk te genieten van natuurlijk en buitenlucht. Tuinaanleg is de passie waaruit Groenmaat Hoveniers is ontstaan en tot op de dag van vandaag hebben wij een enorme passie voor het ontwerpen en aanleggen van tuinen. In samenspraak met u als klant komen we altijd tot het beste resultaat.

Hoe gaan wij te werk

Een mooie tuin begint altijd met een doordacht plan. Hierbij luisteren we naar uw wensen en helpen u met onze kennis en ervaring om tot een goed én binnen uw budget passend plan te komen. Als de plannen zijn goedgekeurd en de materialen besteld wordt gestart met de realisatie.

Perfecte tuinaanleg zonder overlast

Tuinaanleg is voor onze hoveniers dagelijks werk waardoor er snel gewerkt kan worden en de overlast zoveel mogelijk beperkt blijft. Er kan bij de tuinaanleg een terrasoverkapping of tuinschutting door ons worden geplaatst en wij zullen de sierbestrating perfect leggen. Als wij klaar zijn is uw tuin een ware droomtuin geworden die u niet meer herkend! 

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over tuinaanleg

Tuin laten aanleggen in 2015 door Groenmaat

 

Tuinaanleg voor Emmen en omgeving

Kunstgras

Kunstgras

Een mooie grasmat in uw tuin geeft meteen een frisse gezonde look. In veel tuine...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

buiter beton tuindeco