Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Tuinaanleg

Een fijne woning in een prettige buurt in Emmen of een andere plaats in Drenthe gevonden? De inrichting en aankleding is prima in orde maar als u naar buiten kijkt wordt u nog niet helemaal vrolijk? De tuin is niet naar uw zin of is nog helemaal niet gerealiseerd? Denk dan aan tuinaanleg door Groenmaat Hoveniers!

Vakmanschap in tuinaanleg

Een compleet nieuwe tuin of slechts een kleine wijziging, bij de aanleg van een tuin is vakmanschap vereist. Groenmaat Hoveniers heeft die vakmanschap in huis door jarenlange ervaring in het aanleggen van diverse soorten tuinen. Van een grote, natuurlijke tuin tot een strakke en moderne tuin. Ook voor bedrijven die een stukje groen rondom het bedrijfspand willen is Groenmaat de juiste partner! Bekijk onze projecten en foto’s om een greep uit door ons uitgevoerde tuinaanleg opdrachten te bekijken.

Aanleg van tuinen

Bij de aanleg van een tuin komen nogal wat zaken kijken. Het begint met het ontwerp van de tuin en het opstellen van het beplantingsplan wat uiteraard in nauw overleg met u als klant wordt vastgesteld. Vervolgens wordt bekeken welke overige materialen er gebruikt gaan worden. Er kan bij de tuinaanleg bijvoorbeeld ook een terrasoverkapping of tuinschutting door ons worden geplaatst. De sierbestrating wordt besteld en tegenwoordig wordt ook vaak meteen tuinverlichting aangebracht. Alles uiteraard volgens uw eigen ideeën. Daarna kan de aanleg van uw tuin beginnen. Onze hoveniers zorgen voor de perfecte realisatie van de plannen zodat u in korte tijd kan genieten van uw droomtuin.

Tuinrenovatie

U bent bij ons ook aan het juiste adres voor tuinrenovatie.
Samen met u kijken we wat het beste bij u past, soms is een kleine wijziging in het plantenbestand al een grote verbetering.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over tuinaanleg

Tuin laten aanleggen in 2015 door Groenmaat

Tuinaanleg in Emmen drenthe

Bestrating

Bestrating

Bij Groenmaat kunt u terecht voor een groot assortiment aan sierbestrating. G...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

buiter beton tuindeco