Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Beschoeiing plaatsen

Woont u aan het water, zoals in Emmen in de Rietlanden, dan heeft u beschoeiing of waterkering nodig. Beschoeiing is een (dam)wand die geplaatst wordt tussen het water en het land. Een beschoeiing plaatsen is nodig om ervoor te zorgen dat het land niet afkalft (wegspoelt) door de constante druk van het water. Ook kan de waterkant instabiel worden als er geen schoeiing is aangebracht. Dit kan gevaarlijke situaties met zich meebrengen. Zo kan de grond wegzakken als u aan de waterkant staat, met alle gevolgen van dien.

Een goede beschoeiing maken

Wij zijn als allround hoveniersbedrijf zeer actief in Emmen, Drenthe en wijde omgeving en hebben vooral ook in de wijk de Rietlanden, waar veel tuinen grenzen aan het water, al veel beschoeiingen mogen maken. Onze medewerkers hebben hier dan ook een expertise in ontwikkeld en wij hebben ook een goed toegerust machinepark voor het professioneel maken van een beschoeiing. Wanneer u een beschoeiing wilt laten maken kunt u dus prima terecht bij Groenmaat Hoveniers! Bekijk bijvoorbeeld eens de foto’s van dit project waar we een hardhouten beschoeiing hebben geplaatst.

Neem contact met ons op over beschoeiing

Diverse materialen

Schoeiingen, ook wel keerwanden genoemd, kunnen met diverse materialen worden aangelegd. Traditioneel wordt vaak een hardhouten bechoeiing gemaakt maar ook beton of kunststof beschoeiingen zijn mogelijk. Het is belangrijk de juiste materialen te gebruiken omdat de beschoeiing anders te snel weer moet worden vervangen.

Beschoeiing kosten

Uiteraard wilt u van te voren weten wat de prijs van het plaatsen van een nieuwe beschoeiing is. We kunnen hier helaas geen vaste prijs geven omdat het vervangen of plaatsen van een beschoeiing altijd maatwerk is. U kunt helemaal vrijblijvend contact met ons opnemen, waarna wij uw project komen bekijken en de kosten kunnen berekenen. U ontvangt dan een passende offerte van ons. Zaken die o.a. van belang zijn om een goede prijsopgave te kunnen maken zijn :

  • Welk materiaal gaan we gebruiken (hardhout, beton, kunststof)?
  • Hoeveel materiaal is er nodig?
  • Welke machines en hoeveel manuren gaan er in het project?
  • Hoe is de waterkant bereikbaar?
  • Is er een oude schoeiing aanwezig die vervangen moet worden?
  • Moet het water worden uitgebaggerd omdat er veel grond in het water is gespoeld?

Wij kunnen een heldere offerte opstellen zodat u precies weet welke kosten er aan de nieuwe beschoeiing zitten en daarna beslissen of u de opdracht door ons wilt laten uitvoeren.

Contact opnemen over beschoeiinging

Wilt u meer weten over beschoeiingen of aanlegsteigers? Neem dan contact met ons op.

Beschoeiing plaatsen in Emmen Steiger bouwen in Emmen

Buitenverblijven

Buitenverblijven

Een tuin is een plek om volop van te genieten. Het frisse groen van beplanting, ...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco