Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Boom onderhoud

Onderhoud is erg belangrijk

Bomen zijn beeldbepalend voor uw tuin. Het juist onderhouden van bomen is dan ook erg belangrijk. Bomen kunnen in verschillende vormen gesnoeid worden. Door de juiste snoeimethode zal de boom mooier groeien en bloeien. Wij beschikken over de juiste ervaring om bomen goed tot zijn recht te laten komen. 

Lastig bereikbaar

Het lastige aan het onderhoud van bomen is dat het zonder het juiste materiaal lastig is de takken te bereiken. In een boom klimmen om te snoeien is zonder opleiding en klimmateriaal zelfs levengevaarlijk! Onze hoveniers zijn speciaal opgeleid om veilig in bomen te klimmen voor onderhoudswerk en hebben hier de juiste uitrusting voor. Ook het gebruik van hoogwerkers of kranen helpt om het boom onderhoud snel en veilig uit te voeren.

Bomen vellen

Het kan voorkomen dat een boom gevaar oplevert doordat er dode takken in zitten. Soms is het zelfs beter de hele boom te vellen. Met onze moderne en veilige materialen kunnen wij u hiermee van dienst zijn. Ook de boomstronk en wortels kunnen wij voor u verwijderen. Wij beschikken over gediplomeerd personeel die op een veilige manier de boom voor u kunnen verwijderen en afvoeren. Wanneer u niet de mogelijkheid heeft om het restafval af te voeren, dan doen wij dat ook graag voor u.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over boom onderhoud

Kijkt u ook eens op onze projectenpagina voor foto’s van boomonderhoud.

Snoeien met hoogwerker

Blokhutten

Blokhutten

Wilt u een luxe, hoge kwaliteit, blokhut kopen? Groenmaat in Emmen levert duurza...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco