Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Onderhoud bedrijfsterrein

Op zoek naar een tuinman of hovenier die uw bedrijfsterrein netjes kan onderhouden? Groenmaat uit Emmen heeft een groot team waardoor we elke klus perfect kunnen uitvoeren! We passen ons aan uw wensen aan en zorgen dat uw bedrijfsterrein er altijd keurig bij ligt.

Een greep uit onze diensten voor bedrijven:

Uitstraling van uw bedrijf

Een verzorgd bedrijfsterrein draagt bij aan een professionele uitstraling van uw bedrijf. Onderzoek heeft uitgewezen dat het werken in een verzorgde, bij voorkeur groene, omgeving niet alleen een gunstig effect heeft op klanten, maar ook op het werkplezier en efficiency van het eigen personeel. Groenmaat Hoveniersbedrijf uit Emmen verzorgt op vakkundige wijze alle werkzaamheden aan uw bedrijfsterrein of bedrijfstuin tegen een prima prijs.

Onderhoud aan uw bestrating

Zijn uw paden, parkeerplaats of terras verzakt? Is uw bestrating toe aan een grondige schoonmaakbeurt of moeten paden of parkeerplaats uitgebreid of veranderd worden? Wij verzorgen voor u deze bestratingswerkzaamheden. Ook voor het blad- en sneeuwvrij houden van het bedrijfsterrein, kunt u bij ons terrecht. 

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over bedrijfsonderhoud

Onderhoudspakket bedrijfsterrein

Wilt u het hele jaar verzekerd zijn van een goed onderhouden bedrijfsterrein en een nette bedrijfstuin? Groenmaat Hoveniers levert een onderhoudspakket specifiek afgestemd op uw persoonlijke wensen. Wekelijks of maandelijks een tuinman die uw groenvoorziening verzorgt of alleen een jaarlijkse onderhoudsbeurt? Wij passen ons aan uw wensen en situatie aan! Neem contact met ons op en ervaar het genot van een keurig bedrijfsterrein!

groot tuinonderhoud

tuin onderhoud groenmaat emmen Uw heg laten snoeien? Ook dat is tuinonderhoud!

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Zit u graag in de tuin en baalt u ervan als het weer u dwingt om binnen te zitte...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco