Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Onderhoud bedrijfsterrein

Wij kunnen het onderhoud van uw bedrijfsterrein of bedrijfstuin voor u uitvoeren! Een greep uit onze diensten voor bedrijven:

Uitstraling van uw bedrijf

Een verzorgd bedrijfsterrein draagt bij aan een professionele uitstraling van uw bedrijf. Onderzoek heeft uitgewezen dat het werken in een verzorgde, bij voorkeur groene, omgeving niet alleen een gunstig effect heeft op klanten, maar ook op het werkplezier en efficiency van het eigen personeel. Groenmaat Hoveniers uit Emmen verzorgt op vakkundige wijze alle werkzaamheden aan uw bedrijfsterrein of bedrijfstuin.

Onderhoud aan uw bestrating

Zijn uw paden of terras verzakt? Is uw bestrating toe aan een grondige schoonmaakbeurt? Wij verzorgen voor u deze herstel- en schoonmaakwerkzaamheden. Ook voor het blad- en sneeuwvrij houden van het bedrijfsterrein, kunt u bij ons terrecht. Groenmaat is van alle markten thuis en heeft een uitgebreid eigen machinepark, wat scheelt in de kosten.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over bedrijfsonderhoud

Onderhoudspakket bedrijfsterrein

Wilt u het hele jaar verzekerd zijn van een goed onderhouden bedrijfsterrein en een nette bedrijfstuin? Groenmaat Hoveniers levert een onderhoudspakket specifiek afgestemd op uw persoonlijke wensen. Wekelijks of maandelijks een tuinman die uw groenvoorziening verzorgt of alleen een jaarlijkse onderhoudsbeurt? Wij passen ons aan uw wensen en situatie aan!

 

Sneeuw schuiven in Emmen

Onderhoud bedrijfsterrein zoals gras en hagen knippen

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Zit u graag in de tuin en baalt u ervan als het weer u dwingt om binnen te zitte...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco