Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Boom laten snoeien

Wilt u een boom laten snoeien? Dit voeren we graag voor u uit! Wij hebben ervaren en goed opgeleide hoveniers in dienst die elke boom netjes en professioneel kunnen snoeien.

Snoeien op het juiste moment

Bomen laten snoeien kán in principe wel een groot deel van het jaar, maar het heeft wel voordelen dit op het juiste moment te doen. Anders mist u bijvoorbeeld de bloei of heeft een boom mogelijk veel moeite om weer verder te groeien. Wij kunnen u hierin uiteraard adviseren en samen met u een plan maken om uw boom of bomen en eventueel ook hagen, struiken of heesters op het juiste moment te komen snoeien.

Snoeien doet groeien en bloeien!

Door te snoeien kan niet alleen de vorm van de boom verbeterd worden, ook zorgt dit voor de gezondheid van de boom. Dood hout moet verwijderd worden, waardoor de energie van de boom daar niet meer aan verspild wordt. Dit zorgt voor meer bloei en groei van nieuwe jonge takken. De boom krijgt hierdoor weer een mooi gezond aanzicht.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over het snoeien van een boom

Bomen snoeien uitbesteden

Niet iedereen kan zelf zijn boom snoeien. Bijvoorbeeld omdat deze zo groot is dat speciale gereedschappen benodigd zijn of men eigenlijk in de boom zou moeten klimmen… Het spreekt voor zich dat het niet verstandig is om te gaan stunten en laat het klimmen en werken met gevaarlijke machines dan ook liever over aan de professional. Onze hoveniers hebben een speciale opleiding gehad om veilig in bomen te klimmen en weten precies hoe ze zonder risico kunnen werken. Ook hebben we geïnvesteerd in machines om het snoeien of het kappen van een boom snel en veilig uit te kunnen voeren. Neem dus zelf geen risico en besteed gevaarlijk werk in de tuin uit aan Groenmaat hoveniers.

Kosten van het boom onderhoud

Elke situatie is anders en vraagt om een andere aanpak. We kunnen daarom geen vaste prijs aangeven waarvoor we uw boom kunnen komen snoeien. We maken u graag een aanbod op maat dat past bij de situatie. We houden rekening met de bereikbaarheid, gebruik van machines en het aantal hoveniers dat bij u aan de slag gaat. Neem gerust contact met ons op voor een prima aanbod voor uw boom onderhoud!

 

groemaat autos in emmen

Snoeien

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Zit u graag in de tuin en baalt u ervan als het weer u dwingt om binnen te zitte...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco