Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Boom laten snoeien

Wilt u een boom laten snoeien? Dit voeren we graag voor u uit! Wij hebben ervaren en goed opgeleide hoveniers in dienst die elke boom netjes en professioneel kunnen snoeien. We snoeien en voeren tuinonderhoud uit voor zowel particulier als bedrijf.

Bomen snoeien uitbesteden

Niet iedereen kan zelf de bomen snoeien. Bijvoorbeeld omdat deze zo groot zijn dat speciale gereedschappen benodigd zijn of men eigenlijk in de boom zou moeten klimmen of een ladder of zelfs hoogwerker nodig heeft. Het spreekt voor zich dat het niet verstandig is om te gaan stunten en laat het klimmen en werken met gevaarlijke machines dan ook liever over aan de professional. Onze hoveniers hebben een speciale opleiding gehad om veilig in bomen te klimmen en weten precies hoe ze zonder risico kunnen werken. Ook hebben we geïnvesteerd in machines om het snoeien of het kappen van een boom snel en veilig uit te kunnen voeren. Een hoogwerker, zagen met lange stelen en kennis en ervaring van onze medewerkers zorgen voor efficiënt boom onderhoud. De kosten vallen door onze aanpak vaak ook nog mee waardoor de stap om het snoeiwerk uit te besteden voor veel tuineigenaren snel genomen is.

bomen laten snoeien door Groenmaat in Emmen

Snoeien op het juiste moment

Bomen laten snoeien kán in principe wel een groot deel van het jaar, maar het heeft wel voordelen dit op het juiste moment te doen. Anders mist u bijvoorbeeld de bloei of heeft een boom mogelijk veel moeite om weer verder te groeien. Wij kunnen u hierin uiteraard adviseren en samen met u een plan maken om uw boom of bomen en eventueel ook hagen, struiken of heesters op het juiste moment te komen snoeien.

Het snoeien van bomen kan ook onderdeel zijn van een totaal onderhoudsplan voor uw bedrijfs- of particuliere tuin. 

Snoeien doet groeien en bloeien!

Door te snoeien kan niet alleen de vorm van de boom verbeterd worden, ook zorgt dit voor de gezondheid van de boom. Dood hout moet verwijderd worden, waardoor de energie van de boom daar niet meer aan verspild wordt. Dit zorgt voor meer bloei en groei van nieuwe jonge takken. De boom krijgt hierdoor weer een mooi gezond aanzicht.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over het snoeien van bomen

Wat kost het snoeien van uw bomen?

Elke situatie is anders en vraagt om een andere aanpak. We kunnen daarom hier geen vaste prijs aangeven waarvoor we uw boom kunnen komen snoeien. Daarvoor komen we graag langs om de boom of bomen en de situatie te bekijken. Hierbij houden we rekening met de inzet van mensen, gereedschappen en eventuele machines. Vervolgens maken we graag een aanbod op maat dat past bij de situatie zodat de kosten aansluiten bij de opdracht. Neem gerust contact met ons op voor een prima aanbod voor uw boom onderhoud!

boom verwijderen - in boom zagen bomen snoeien

Blokhutten

Blokhutten

Wilt u een luxe, hoge kwaliteit, blokhut kopen? Groenmaat in Emmen levert duurza...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco