Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Douglas overkapping in Emmen, Drenthe kopen?

Een overkapping in uw tuin creëert een heerlijk ‘binnen-buitengevoel’. Een mooie terrasoverkapping kan echt een verlengde zijn van uw woning én uw tuin, en geeft u de mogelijkheid om buiten te zijn met slecht weer en de schaduw op te zoeken bij erg warm weer. Bij Groenmaat werken we met overkappingen van Douglashout, van het merk Trendhout. Trendhout Douglas overkappingen zijn duurzaam en kunnen in een handomdraai op maat worden samengesteld.

Combineer praktisch met sfeer

Een Douglas terrasoverkapping leent zich uitstekend om sfeervol te worden ingericht. Een buitentapijt, een schilderij, een gezellige salontafel en een loungebank. Ziet u zichzelf al zitten? Maak het geheel af met gezellige verlichting en u geniet nóg meer van uw tuin! De Douglas overkapping kan aan huis worden gemonteerd, maar ook vrijstaand is mogelijk.

Vrijblijvend contact over een Douglas Overkapping

Douglas overkapping

Bij Groenmaat in Emmen/ Drenthe werken we niet voor niets met overkappingen van Trendhout. De overkappingen worden geproduceerd van duurzaam Douglashout, wat in veel varianten en afwerkingen verkrijgbaar is. Er is dus altijd een overkapping die past bij uw wensen en stijl zoals luxe, landelijk, exclusief of modern.

Overkapping laten bouwen in regio Emmen

Houdt u ervan om zelf in de tuin aan de slag te gaan? U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf een Douglas overkapping van Trendhout te monteren. Deze worden prefab als bouwpakket geleverd. Ziet u het zelf plaatsen van uw overkapping niet zitten? Dan nemen wij u die klus graag uit handen. Onze specialisten zijn erg ervaren in het plaatsen van alle typen houtbouw, zowel prefab als maatwerk, dus de bouw van uw Douglas overkapping is bij ons in goede handen.

Douglas overkapping laten bouwen of bestellen?

Wij maken graag een ontwerp voor uw ideale overkapping en nodigen u uit om hiervoor contact op te nemen. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en laten u zíen hoe een overkapping in uw tuin eruit zou zien! Bovendien weten we ook meteen de kosten en krijgt u een prima offerte mee. Benieuwd? Neem contact op!

Douglas Overkapping samenstellen bij Groenmaat

Tuin laten ontwerpen in Emmen

Tuinspecialist in Drenthe

Blokhutten

Blokhutten

Wilt u een luxe, hoge kwaliteit, blokhut kopen? Groenmaat in Emmen levert duurza...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco