Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Grasmaaien, verticuteren en bemesten

Grasmaaien, verticuteren en bemesten van uw gazon is erg belangrijk, het zorgt ervoor dat uw gazon het hele jaar door in goede staat is en ook blijft. Bijvoorbeeld door het verwijderen van mos door middel van verticuteren of door op het juiste moment de juiste bemesting toe te passen.

De vakkundige hoveniers van Groenmaat uit Emmen maaien en verticuteren uw gras of gazon met een professionele grasmaaier en apparatuur, hierdoor wordt de kwaliteit gegarandeerd.

Wekelijks laten grasmaaien?

Het verzorgen van het wekelijks grasmaaien is een van de diensten van Groenmaat Hoveniers. Bij het grasmaaien kijken wij welke machine het meest geschikt is voor uw tuin. Wij hebben grasmaaiers voor elke tuin, klein of groot. Naast het reguliere grasmaaien kunnen we ook kantjes steken of kanten maaien. Voor moeilijk bereikbare plekken in het gazon hebben we ook bosmaaiers zodat onze hoveniers uw gras altijd in nette staat achter kunnen laten.

Vragen over grasmaaien, verticuteren of bemesting?

Neem contact met ons op over grasmaaien

Voordelen van laten grasmaaien door Groenmaat

  • Kost u geen tijd of moeite
  • Snel & voordelig
  • Geen groen rest afval
  • Een prachtige grasmat
  • Ook tijdens uw vakantie het gras gemaaid
  • Geen onderhoud & opslag van uw eigen grasmaaier
  • Altijd een keurige aanblik van uw bedrijf

Grasmaaien bij hoog gras

Ook wanneer er door omstandigheden een langere tijd niet is gemaaid, bijvoorbeeld doordat een woning of bedrijf een tijdlang leeg heeft gestaan, kunt u een beroep op ons doen. Wij hebben zeer sterkte professionele grasmaaiers die gras tot wel een halve meter hoog nog probleemloos de baas kunnen. Wanneer u slechts eenmalig het grasmaaien in zo’n bijzondere situatie aan ons over wilt laten is dat natuurlijk ook geen probleem. Wij maaien het gras met onze grote grasmaaier en daarna kunt u het normale onderhoud van het gezon weer zelf uitvoeren met een normale machine.

Grasmaaien

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over grasmaaien

Wij kunnen u in de gehele regio’s van Westerbork, Klazienaveen, Borger, Exloo, Assen, Zweeloo, Nieuw-Amsterdam, Schoonebeek, Roden, Valthermond, Emmen, Emmer-Compascuum, Barger-Compascuum, Odoorn, Weerdinge, Oosterhesselen, Erica, Sleen, Meppel, Coevorden en Dalen. van dienst zijn met het maaien en verzorgen van uw gazon.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van het grasmaaien of het verzorgen van uw gazon kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Hoveniersbedrijf Groenmaat is gevestigd in Emmen, Drenthe en gespecialiseerd in o.a. grasmaaien en het verzorgen van uw gazon.

Eelke week laten grasmaaien

Buitenverblijven

Buitenverblijven

Buitenverblijven Een tuin is een plek om volop van te genieten. Het frisse groe...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco