Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Certificaten en keurmerken van een professionele hovenier

Als maatschappelijk verantwoorde onderneming zijn keurmerken en certificaten voor ons erg belangrijk. Wij willen het beste voor het milieu, onze medewerkers en natuurlijk voor u als onze klant. Op deze pagina kunt u lezen wat onze certificaten inhouden.

Logo VHG

VHG Garantiecertificaat

Groenmaat is aangesloten bij de branche vereniging VHG. U weet hierdoor zeker dat u te maken heeft met een professionele hovenier. Van te voren krijgt u een duidelijke en getailleerde offerte en een exemplaar van de algemene consumentvoorwaarden van VHG. Zo kunt u vervolgens zorgeloos genieten, vertrouwend op de kwaliteit van uw VHG-hovenier. Mocht er toch iets niet in orde zijn, dan heeft u de garantie dat de fouten en schade worden hersteld.

 Logo

VCA Certificaat


Groenmaat Hoveniersbedrijf streeft naar levering van de hoogste kwaliteit diensten, producten en systemen. Alle medewerkers van Groenmaat voldoen aan de VCA-eisen (VCA* 2008/5.1) en volgen periodiek de herhalingscursus. Alle gereedschap en uitrusting worden conform de VCA eisen periodiek gekeurd en indien nodig op voorhand vervangen. Groenmaat streeft naar optimale veiligheid voor haar medewerkers en haar klanten. Groenmaat is VCA 1 ster gecertificeerd.
Een ISO-9001 en ISO-14001 normering is een logisch vervolg van onze VCA 1 ster certificering.

Erkend Leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf kunnen wij studenten een goede en veilige werkplek bieden om praktijkervaring op te doen in het werkveld. Iedere student krijgt een praktijkopleider aangewezen die de student kan opleiden en coachen. Daarnaast werken wij nauw samen met de scholen. Wij leiden alle studenten op tot vakbekwame medewerkers.

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Zit u graag in de tuin en baalt u ervan als het weer u dwingt om binnen te zitte...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco