Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Kokowall Tuinschermen

Groenmaat Hoveniers levert Kokowall tuinschermen, deze tuinschermen zijn aan de buitenzijde afgewerkt met natuurlijke en duurzame kokosvezels. Behalve dat het er mooi uitziet, zijn de kokosvezels ook een ideale aanhechting voor diverse soorten klimplanten. Binnen enkele jaren is een Kokowall tuinscherm volledig begroeid!
De panelen zijn standaard leverbaar in panelen 180x180cm, 90x180cm verticaal of 180x90cm horizontaal of in iedere gewenste andere afmeting.

Al vanaf € 80,- per meter!

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over Kokowall Tuinschermen

De Kokowall Tuinschermpanelen zijn tuinschermpanelen die bestaan uit een frame van verzinkte stalen profielen die opgevuld zijn kunststofbuizen die omwikkeld zijn met kokosvezel.

Groenmaat Hoveniers kan voor u Kokowall Tuinschermen naar uw wens tussen hardhouten, betonnen of verzinkt stalen palen plaatsen. Wij leveren tevens bijpassende deuren in de maat 90x180cm met cilinderslot of met boerenkling. Extra opties zijn schermen met een schuine hoek eraf en panelen voorzien van verzinkt betongaas achter de kokosbuizen. Kokowall tuinschermen zijn zowel horizontaal als verticaal fraai te combineren met gaaspanelen, die in een zelfde stalen frame worden geleverd als een Kokowall Tuinscherm.

Naar het overzicht >

Afbeeldingen Kokowall Tuinschermen

Buitenverblijven

Buitenverblijven

Een blokhut, tuinhuis, schuurtje of buitenverblijf maakt uw tuin compleet en zor...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

buiter beton tuindeco

Bomen laten snoeien of kappen?

Het is weer tijd voor het bomen onderhoud. Heeft u een zieke of dode boom in uw tuin of bij uw bedrijf? Laat deze dan tijdig kappen! Een boom in slechte staat kan voor gevaarlijke situaties zorgen door loslatende takken of zelfs of omvallen.

Zorgplicht

Wanneer een boom vanaf uw terrein schade aan mens of materiaal aanricht bent u aansprakelijk! Zorg dus dat een gevaarlijke boom tijdig wordt gesnoeid of verwijderd.

Wilt u weten of uw boom genoeid of gekapt moet worden? Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen over Bomen Zagen
Boom laten omzagen of snoeien?