Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Bestrating

Bij Groenmaat kunt u terecht voor een groot assortiment aan sierbestrating.

Groenmaat heeft voor een volledige assortiment bestrating waaruit u uw keuze kunt maken zoals de merken Excluton, Mbi, Redsun, Kijlstra, Morsinkhof. Wat maakt de sierbestrating, tuinbestrating en terrastegels van Groenmaat zo uniek? Onze producten zijn van topkwaliteit en voor welke tuin hebben kunnen wij passende bestrating leveren en leggen.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over Bestrating

Wij bieden onder meer de volgende soorten sierbestrating aan:

Keramische tegels

Keramische tegels zijn de nieuwe trend in sierbestrating, grote formaten tegels in vele kleuren geven een fraaie en ruimtelijke uitstraling. Keramische tegels zijn kleurvast, krastvast, maatvast, nemen geen vocht of vuil op en worden niet glad.

Keramische tegels

GeoCeramica

De prachtige uitstraling van keramische tegels maar met de praktische eigenschappen van betonbestrating. Dat is GeoCeramica. Deze zijn sneller te leggen wat prijstechnisch een voordeel is. Daarnaast zijn de tegels optisch gelijk aan keramische tegels.

GeoCeramica tegels

Straksteen

Wilt u een terras of oprit met een echt strakke uitstraling? Dan is er maar één keuzemogelijkheid en dat is de straksteen. Deze ongetrommelde steen heeft een kleine vellingkant. De straksteen is leverbaar in vijf formaten.

straksteen chelsea

Betonklinkers

Deze klinkers geven vooral grotere oppervlaktes een rustige uitstraling. Dat is mede te danken aan het vlakke en strakke karakter van deze klinker. Overigens laat deze klinker zich voor een nog fraaier resultaat prima combineren met betonklinkers en dikformaten.

Betonsteen antraciet

Betonklinkers (kleurecht)

Betonklinkers bestaan uit zand, grind en cement. Deze drie ingrediënten worden gemengd en in een vorm gegoten. Door de combinatie van deze drie ingrediënten voeren betonklinkers water extreem goed af. Het mengsel moet vervolgens uitharden om als solide basis te kunnen dienen voor bestrating en woningen.

Betonklinkers kleurecht

Trommelstenen

Een kunstmatig verouderde steen, met de uitstraling van een natuursteen, voor de liefhebber van een sfeervolle en authentieke tuin. De verschillende soorten voelen zich uitstekend in elkaars gezelschap thuis. De combinatie in wildverband van de formaten 15x15, 15x20, 20x20 en 20x30 levert eveneens een zeer fraai resultaat op.

trommelkasseien paars

Gebakken stenen

Met gebakken stenen creeërt u een mooie en fijne leefomgeving met natuurlijke materialen. De bestrating is geschikt voor elk type tuin, zijn tijdloos en zijn nagenoeg onverwoestbaar. Gebakken stenen zijn verkrijgbaar in de klassieke formaten; keiformaat, dikformaat en waalformaat.

Gebakken stenen

Beton tegels

Een beton tegel is een klassieker voor de tuin of oprit. Strak, eenvoudig en functioneel. Beton tegels kunnen een terras of pad door die functionaliteit een strak uiterlijk geven. Door de gladde bovenzijde van de tegels gaan zij extra lang mee en slijten ze nauwelijks.

Beton tegels

Strackstone

De strackstones onderscheiden zich van de Cobblestones® door het moderne en strakke uiterlijk. Door toepassing van hoogwaardige grondstoffen en kleurechte granulaten wordt de kwaliteit van de Cobblestones® geëvenaard.

strackstones

Maas en waal Cobblestones

De naam Cobblestones komt van de bewerking die de stenen ondergaan. Ze worden in een trommel gedaan, om ze bewust iets te beschadigen, hierdoor lijken ze op oude gebakken stenen. De cobblestones geven uw tuin een romantische of klassieke uitstraling. De cobblestones zijn betaalbaar alternatief voor bakstenen.

Cobblestones

Meer weten over de verkoop van sierbestrating?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Ook bij u in de buurt

Wij kunnen u in de gehele regio van Exloo, Oosterhesselen, Emmen, Hoogeveen, Odoorn, Coevorden, Dalen, Weiteveen, Klazienaveen, Sleen, Zweeloo, Nieuw Amsterdam, Westerbork, Weerdinge, Zwartemeer, Erica, Valthe, Valthermond, Schoonebeek van dienst zijn.

Voor meer informatie over de verkoop van sierbestrating kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Naar het overzicht >

Afbeeldingen Bestrating

Buitenverblijven

Buitenverblijven

Buitenverblijven Een tuin is een plek om volop van te genieten. Het frisse groe...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco