Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Kunstgras

Een mooie grasmat in uw tuin geeft meteen een frisse gezonde look. In veel tuinen is het gras overheersend en als het er niet goed uitziet, kan dit de hele tuin behoorlijk naar beneden halen. Kunstgras laten leggen is een interessant alternatief met veel voordelen! Groenmaat uit Emmen legt in heel Drenthe kunstgras velden aan.

Nadelen van echt gazon

Een natuurlijk product, zoals gras, in goede conditie houden, gaat nu eenmaal niet vanzelf. U denkt waarschijnlijk meteen aan wekelijks grasmaaien, maar het gazon zorgt voor meer klusjes, zoals:

  • Kantjes afsteken
  • Bemesten
  • Onkruid verwijderen
  • Verticuteren tegen mosgroei
  • Sproeien

Een kunstgrasgazon ziet er altijd goed uit!

Kunstgras is een alternatief waarbij uw gazon er altijd strak en groen bij ligt. U denkt misschien nu aan de eerste versies  van kunstgras die er erg plastic en onecht uitzagen, maar kunstgras is tegenwoordig bijna niet van echt gras te onderscheiden. Wij werken samen met topleverancier Kunstgrasboer.nl om het mooiste kunstgras bij u te kunnen leggen.

Kunstgrasboer

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft natuurlijk voor de hand liggende voordelen, zoals:

  • Altijd een mooie groene grasmat
  • Niet meer grasmaaien en verticuteren (en meer ruimte in de container!)
  • Geen mos of onkruid en niet sproeien
  • Lange levensduur (10 tot 15 jaar)

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over kunstgras laten aanleggen

Onderhoudsvrij gazon?

Bijna! Ook kunstgras heeft een beetje onderhoud nodig. Zo moet het blad en ander vuil dat erop valt af en toe verwijderd worden en moet het kunstgras geborsteld worden met een bezem. Uiteraard is kunstgras in aanschaf duurder dan echt gras, maar dit moet u wel afzetten tegenover de voordelen van kunstgras.

Voorbeelden zien en kunstgras laten leggen

Wij hebben van de verschillende typen kunstgras voorbeelden en kunnen u hierin adviseren. Ook kunnen de hoveniers van Groenmaat het kunstgras voor u aanleggen, waardoor u zeker weet dat het gazon zo strak mogelijk aangeleverd wordt.

Naar het overzicht >

Afbeeldingen Kunstgras

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Zit u graag in de tuin en baalt u ervan als het weer u dwingt om binnen te zitte...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco