Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Kunstgras

Een mooie grasmat in uw tuin geeft meteen een frisse gezonde look. In veel tuinen is het gras overheersend en als het er niet goed uitziet, kan dit de hele tuin behoorlijk naar beneden halen. Kunstgras laten leggen is een interessant alternatief met veel voordelen!

Nadelen van echt gazon

Een natuurlijk product, zoals gras, in goede conditie houden, gaat nu eenmaal niet vanzelf. U denkt waarschijnlijk meteen aan wekelijks grasmaaien, maar het gazon zorgt voor meer klusjes, zoals:

  • Kantjes afsteken
  • Bemesten
  • Onkruid verwijderen
  • Verticuteren tegen mosgroei
  • Sproeien

Een kunstgrasgazon ziet er altijd goed uit!

Kunstgras is een alternatief waarbij uw gazon er altijd strak en groen bij ligt. U denkt misschien nu aan de eerste versies  van kunstgras die er erg plastic en onecht uitzagen, maar kunstgras is tegenwoordig bijna niet van echt gras te onderscheiden. Wij werken samen met topleverancier Kunstgrasboer.nl om het mooiste kunstgras bij u te kunnen leggen.

Kunstgrasboer

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft natuurlijk voor de hand liggende voordelen, zoals:

  • Altijd een mooie groene grasmat
  • Niet meer grasmaaien en verticuteren (en meer ruimte in de container!)
  • Geen mos of onkruid en niet sproeien
  • Lange levensduur (10 tot 15 jaar)

Onderhoudsvrij gazon?

Bijna! Ook kunstgras heeft een beetje onderhoud nodig. Zo moet het blad en ander vuil dat erop valt af en toe verwijderd worden en moet het kunstgras geborsteld worden met een bezem. Uiteraard is kunstgras in aanschaf duurder dan echt gras, maar dit moet u wel afzetten tegenover de voordelen van kunstgras.

Voorbeelden zien en kunstgras laten leggen

Wij hebben van de verschillende typen kunstgras voorbeelden en kunnen u hierin adviseren. Ook kunnen de hoveniers van Groenmaat het kunstgras voor u aanleggen, waardoor u zeker weet dat het gazon zo strak mogelijk aangeleverd wordt.

Naar het overzicht >

Afbeeldingen Kunstgras

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Een terras-overkapping is een perfecte oplossing om ook bij minder mooi weer ple...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

buiter beton tuindeco

Bomen laten snoeien of kappen?

Het is weer tijd voor het bomen onderhoud. Heeft u een zieke of dode boom in uw tuin of bij uw bedrijf? Laat deze dan tijdig kappen! Een boom in slechte staat kan voor gevaarlijke situaties zorgen door loslatende takken of zelfs of omvallen.

Zorgplicht

Wanneer een boom vanaf uw terrein schade aan mens of materiaal aanricht bent u aansprakelijk! Zorg dus dat een gevaarlijke boom tijdig wordt gesnoeid of verwijderd.

Wilt u weten of uw boom genoeid of gekapt moet worden? Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen over Bomen Zagen
Boom laten omzagen of snoeien?