Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Blokhutten

Wilt u een luxe, hoge kwaliteit, blokhut kopen? Groenmaat in Emmen levert duurzame blokhutten van Trendhout in diverse uitvoeringen. Bijvoorbeeld met overkapping of luifel en in elk denkbaar formaat. Wij leveren prefab blokhutten, maatwerk blokhutten en u kunt natuurlijk kiezen: zelf bouwen, of het monteren van uw blokhut aan ons overlaten.

Sfeer in de tuin

Een blokhut geeft uw tuin niet alleen extra uitstraling en sfeer, het is ook een ideale oplossing om ruimte te creëren. Afhankelijk van de afwerking van uw blokhut kunt u deze voor diverse doeleinden gebruiken. Denk aan een kantoor met uitzicht over uw tuin, opbergruimte of zelfs als extra woonruimte. En wat te denken van logees die de nacht doorbrengen in uw achtertuin?

Contact opnemen over Blokhutten

Trendhout blokhut samenstellen en kosten weten?

Bij Groenmaat in Emmen (Drenthe) werken we met samen te stellen blokhutten van Trendhout. Dit merk fabriceert luxe duurzame blokhutten, tuinhuisjes en andere houtbouwproducten van onder andere duurzaam Douglashout. Trendhout levert blokhutten in diverse stijlen en uitvoeringen. Ook kunnen wij een ontwerp op maat voor u maken. Dat doen we met een handige app, zodat u meteen kunt zien hoe uw blokhut eruit zal komen te zien. De kosten voor de blokhut worden bovendien ook meteen berekend! Wel of geen overkapping of veranda erbij; het verschil in kosten is meteen duidelijk.

Blokhut zelf bouwen of laten monteren door Groenmaat Emmen

Bent u een doe-het-zelver en geniet u ervan om in de tuin aan de slag te gaan? Dan kunt u vast uitstekend uit de voeten met een blokhut bouwpakket. Wij leveren deze op afspraak bij u thuis af. Geniet u graag van uw tuin, het groen en een fris lentezonnetje? Maar houdt u het daar ook liever bij? Besteed dan het monteren van uw blokhut uit aan Groenmaat. Wij werken volop in de regio Emmen/ Drenthe.

Blokhut laten monteren of bestellen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Kom ook gerust bij ons langs voor het maken van een ontwerp en een offerte.

Vrijblijvend uw ideale blokhut samenstellen

Naar het overzicht >

Afbeeldingen Blokhutten

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Zit u graag in de tuin en baalt u ervan als het weer u dwingt om binnen te zitte...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco