Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Kapschuren

Wilt u uw tuin een landelijke uitstraling geven? Dan is een kapschuur kopen ideaal. Een kapschuur is geschikt voor diverse doeleinden en biedt u de mogelijkheid om ook bij slecht weer te genieten van uw tuin. Wilt u een kapschuur naar uw wensen samenstellen? Bij Groenmaat in Emmen (Drenthe) zijn we premium partner van Trendhout, de specialist in eigentijdse, prachtige kapschuren. Onze specialisten maken samen met u in een handomdraai een duidelijk 3D-ontwerp, van de kapschuur naar uw wensen. Ook worden meteen de kosten berekend en ontvangt u een offerte.

Contact opnemen over een kapschuur

Een kapschuur, genieten in alle seizoenen

Een kapschuur kan gebruikt worden als bergruimte voor het opslaan van spullen zoals hout of de tuinset. Ook als buitenverblijf is de kapschuur een mooie landelijke toevoeging aan uw tuin. U kunt er terrasverwarming in aanbrengen, waardoor het ook in het najaar en de winter goed vertoeven is. Tegenwoordig leveren we vooral veel Douglas kapschuren van Trendhout. Deze hebben een mooie luxe en moderne uitstraling en zijn in ontzettend veel vormen en maten te leveren en te bouwen.

Trendhout kapschuur als bouwpakket

Wilt u een duurzame kapschuur laten bouwen waar u geen omkijken meer naar heeft? Bij Groenmaat in Emmen werken we met Trendhout. Dit merk fabriceert zijn kapschuren van Douglashout, wat een zeer duurzame houtsoort is. Kapschuren zijn er in diverse maten, soorten en uitvoeringen. Ook heeft u ruime keuze in de afwerking. Wilt u een schuifwand in uw kapschuur? Of openslaande deuren? Wilt u een luxe uitvoering die u kunt gebruiken als extra woonruimte, of wilt u deze gebruiken als berging en mag het wat minder luxe zijn uitgevoerd? Alles is mogelijk. De schuur wordt prefab gebouwd in de fabriek en als bouwpakket geleverd. U kunt ervoor kiezen om deze zelf te monteren of dit door onze ervaren medewerkers te laten doen.

Groenmaat Emmen, specialist in kapschuren

Als hoveniersbedrijf in Emmen zijn we dagelijks met ons team actief in het aanleggen en renoveren van tuinen in heel Drenthe. Bij veel van onze klanten plaatsen we tevens een buitenverblijf zoals een kapschuur. Door onze specialisatie en juiste gereedschappen kunnen we de mooiste Trendhout kapschuren perfect en snel monteren. Meer weten of vrijblijvend met een van onze ontwerpers aan de slag? Neem dan contact met ons op!

Vrijblijvend uw ideale Kapschuur samenstellen

Naar het overzicht >

Afbeeldingen Kapschuren

Buitenverblijven

Buitenverblijven

Buitenverblijven Een tuin is een plek om volop van te genieten. Het frisse groe...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco