Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Tuinkamer

Een tuinkamer zorgt ervoor dat u in alle seizoenen kunt genieten van uw tuin. Weer of geen weer, uw tuinkamer biedt u beschutting, buitenlucht en het gevoel van ‘buiten zijn’. Bij Groenmaat in Emmen (Drenthe) ontwerpen en bouwen we tuinkamers in diverse uitvoeringen van het merk Trendhout. Via een handige 3D ontwerp tool kunnen onze specialisten, samen met u, in een handomdraai een tuinkamer ontwerpen precies volgens uw wensen. Tevens wordt meteen de prijs berekend zodat u een goed ontwerp en bijbehorende offerte krijgt.

Tuinkamer samenstellen en offerte ontvangen

Landelijk, modern, steellook? Altijd een tuinkamer die bij uw stijl past

Tuinkamers zijn een verlengde van uw woning én uw tuin. U kunt er heerlijk genieten van het mooie weer en lang buiten zitten op een zwoele zomeravond. Ook wanneer het buiten koud is biedt een tuinkamer u alle warmte en gezelligheid die u zich wenst. De stijl van uw tuinkamer speelt hierbij een grote rol. Want welke stijl past bij u? Wilt u een strakke, moderne tuinkamer? Een stalen uitvoering? Of kiest u voor een warmere uitvoering van hout? Vooral een tuinkamer van Douglas hout is zeer in trek. Deze stralen kwaliteit en luxe uit en zijn tevens erg duurzaam.

Tuinkamer van hout als bouwpakket

We ontwerpen uw tuinkamer precies volgens uw wensen met alle opties die u voor ogen heeft. Vervolgens worden deze prefab in de fabriek gebouwd en als bouwpakket bij u afgeleverd. Een tuinkamer kopen is hierdoor niet langer een kwestie van schipperen en de best optie kiezen. U kunt het precies laten maken zoals u wenst!

Zelf bouwen, of uw tuinkamer laten bouwen door Groenmaat Emmen/ Drenthe

Na de productie staan wij klaar voor het monteren van uw tuinkamer bouwpakket. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met houtbouw en kunnen hierdoor kwaliteit, snelheid en vakmanschap bieden. Liever zelf uw tuinkamer monteren? Uiteraard kunt u ook zelf aan de slag met het complete bouwpakket van uw ideale tuinkamer!

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en het maken van een tuinkamer ontwerp.

Vrijblijvend uw ideale Tuinkamer samenstellen

Naar het overzicht >

Afbeeldingen Tuinkamer

Winteractie op onze buitenverblijven!

Winteractie op onze buitenverblijven!

Profiteer nu tijdelijk van 20% korting op alle Trendhout buitenverblijven incl...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco