Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Veranda

Een veranda biedt een extra buitenruimte waar u veelvuldig gebruik van kunt maken in de zomermaanden en is vergelijkbaar met een terras. Kiest u voor een aanbouwveranda met een overkapping, dan biedt deze ook bij regenachtig weer uitkomst. Lang buiten zitten en gezellig buiten eten is dan geen enkel probleem. Veranda’s zijn er in veel verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Bij Groenmaat Emmen kunnen wij uw ideale veranda ontwerpen en leveren.

Vrijblijvend uw ideale Veranda samenstellen

Extra genieten van het buitenleven en uw tuin

Een veranda is een ideale plek om samen te tafelen, of te ‘loungen’. Heerlijk in de zon vertoeven, of juist in de schaduw als dat uw voorkeur heeft. Een veranda biedt ruimte om buiten te zijn en geeft uw tuin meer uitstraling en sfeer. Houdt u van een landelijke stijl, of gaat uw voorkeur uit naar een moderne, strakke veranda? Er is altijd een uitvoering die past bij uw woning en uw tuin.

Aanbouwveranda op maat

Is een prefab veranda toch niet helemaal wat u zoekt? Dan maken wij met veel plezier een ontwerp op maat voor u. Wij werken met Trendhout tuinproducten. Dit merk fabriceert duurzame veranda’s van Douglashout waar we alle kanten mee op kunnen. Zo kunnen we altijd een veranda op maat maken die voor 100% past bij uw wensen. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een combinatie van hout met staal. Een veranda wordt meestal aan huis gebouwd. Vandaar dat er ook vaak wordt gesproken van een aanbouwveranda.

Veranda laten monteren door Groenmaat in Emmen? Of toch zelf doen?

Bij Groenmaat in Emmen (Drenthe) hebben we al vele veranda’s mogen ontwerpen en monteren. Een veranda van Trendhout kunt u wellicht zelf plaatsen maar u kunt ook een beroep doen op onze specialisten. Wij staan graag voor u klaar om uw veranda te monteren. Wij regelen de levering van de benodigde materialen, alle voorbereidingen, het bouwen én het afwerken van de veranda. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een ontwerp te laten maken.

Contact opnemen over een Veranda

Naar het overzicht >

Afbeeldingen Veranda

Blokhutten

Blokhutten

Wilt u een luxe, hoge kwaliteit, blokhut kopen? Groenmaat in Emmen levert duurza...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco