Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Buitenverblijven

Buitenverblijven

Een tuin is een plek om volop van te genieten. Het frisse groen van beplanting, kleurrijke bloemen en fijne mogelijkheden om te zitten of te eten. Wilt u uw tuin helemaal afmaken? Dan is een buitenverblijf een uitstekend idee. Hiermee geniet u in alle seizoenen van uw tuin.

Groenmaat, voor stijlvolle en luxe buitenverblijven regio Emmen/ Drenthe

Een buitenverblijf kan in diverse uitvoeringen en maten voor u gemaakt worden. Zo bouwen wij alle soorten tuinhuisjes, compleet met serre, veranda’s en kapschuren.

Buitenverblijven en overkapping in diverse stijlen, altijd passend bij uw tuin

Een buitenverblijf is een prachtig cadeau aan uzelf en moet natuurlijk helemaal bij uw wensen passen. Denk daarbij aan de indeling van de ruimte en faciliteiten, maar ook aan de stijl. Houdt u van glas? Hout? Landelijk of modern en strak? Wij bouwen en leveren altijd waar u naar op zoek bent. Onze specialisten maken graag een ontwerp op maat wanneer u hier behoefte aan heeft. Hierbij houden we rekening met alle facetten die horen bij een tuinontwerp. Wij werken met buitenverblijven van Trendhout. Een duurzaam merk met vele varianten aan Douglashout.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over houten buitenverblijven

Aanschaf van een buitenverblijf, zelf bouwen of laten bouwen?

Overweegt u een luxe buitenverblijf in uw tuin te laten plaatsen? Of denkt u erover om een veranda, tuinhuis of overkapping aan te schaffen en deze zelf te bouwen? Wellicht bent u zelf erg handig, of kent u mensen uit uw netwerk die deze klus voor u kunnen klaren. Is dat niet het geval, dan kunnen wij u zeker helpen.

Uw buitenverblijf als onderdeel van het geheel

Kiest u ervoor een buitenverblijf door ons te laten ontwerpen en plaatsen, dan kunt u rekenen op onze vakkundige medewerkers die voor u aan de slag gaan. Van stijl tot materiaalgebruik, en van inkoop tot projectplanning. Wij zorgen ervoor dat uw buitenverblijf precies aansluit op uw wensen en uw stijl, en dat het bovendien een verlengde wordt van uw woning en/of tuin.  

Meer informatie over buitenverblijven van Groenmaat in Emmen/ Drenthe?

Wij vertellen u graag meer over onze houtbouw en buitenverblijven. Laat ons weten waar u naar op zoek bent, dan denken we graag met u mee en helpen we u graag om uw droomverblijf tot werkelijkheid te maken. Ook nodigen wij u graag uit om langs te komen, zodat wij een ontwerp voor u kunnen maken. Hier hebben we een handige app voor, die u meteen laat zien wat de mogelijkheden en de bijbehorende kosten zijn.

Vrijblijvend uw ideale buitenverblijf samenstellen

Naar het overzicht >

Afbeeldingen Buitenverblijven

Blokhutten

Blokhutten

Wilt u een luxe, hoge kwaliteit, blokhut kopen? Groenmaat in Emmen levert duurza...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco