Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Tuinhuisje (met overkapping) kopen in Emmen, Drenthe?

Een tuinhuisje kopen is erg praktisch, maar geeft uw tuin ook een fantastische uitstraling. Kiest u voor een landelijke stijl? Of een moderne uitvoering met veel glas en staal? Wellicht wilt u een luxe tuinhuisje met een overkapping of luifel en veranda? Alles is mogelijk. Groenmaat Hoveniers Emmen is specialist in tuinhuisjes en andere houtbouw in uw tuin. U kunt bij ons terecht voor zowel het ontwerpen als het monteren van o.a. Trendhout tuinhuisjes, buitenverblijven en overkappingen. Omdat wij premium partner zijn van Trendhout kunnen wij via een handig 3D ontwerpprogramma in no-time een tuinhuisje naar uw wensen ontwerpen, en weten we meteen wat de kosten zijn. Maak meteen een afspraak om uw ideale tuinhuisje te laten ontwerpen!

Afspraak maken

Geef uw tuin iets extra’s door het plaatsen van een tuinhuisje

Een tuinhuisje biedt beschutting en zorgt ervoor dat u ook bij regenachtig weer lekker buiten kunt zijn. Maar ook vanuit uw woning geniet u van uw tuinhuis. Zeker wanneer deze mooi is afgewerkt en voorzien is van sfeervolle verlichting, is het ongetwijfeld een object waar u graag op uit zult kijken vanaf uw bank of eettafel. Een tuinhuisje kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, zoals opslag, een gastenverblijf of als buitenruimte. Zo zit u in de zomermaanden heerlijk buiten tot in de late uurtjes.

Duurzaam tuinhuisje van Trendhout

Wij vinden duurzaamheid en kwaliteit zeer belangrijk. Daarom werken wij vooral met Trendhout buitenverblijven van Douglashout. U kunt bij ons kiezen voor diverse soorten tuinhuisjes in elke gewenste stijl. Landelijk, modern, luxe of exclusief. U bent van harte welkom bij ons op kantoor, om een ontwerp en offerte te laten maken. Wij houden hierbij natuurlijk rekening met uw wensen en stijl, maar ook met de beschikbare ruimte en het aangezicht van uw tuin in het algemeen. Al deze aspecten zijn bepalend voor het eindresultaat. De Trendhout tuinhuisjes worden vervolgens prefab voor u gebouwd in de fabriek en als bouwpakket geleverd.

Groenmaat Emmen, specialist in tuinhuisjes

Het tuinhuisje komt bij u aan als bouwpakket. Deze kunt u zelf monteren maar het is ook mogelijk om dit door ons team te laten doen. Groenmaat werkt in de regio Emmen/ Drenthe en is specialist in het monteren van Trendhout buitenverblijven. Neem gerust contact op voor meer informatie en om een afspraak te maken voor een vrijblijvend ontwerp en offerte.

Ontwerp en offerte laten maken

Tuin laten ontwerpen in Emmen

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Zit u graag in de tuin en baalt u ervan als het weer u dwingt om binnen te zitte...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco