Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Tuinman voor Emmen en omgeving

Een tuinman nodig? Groenmaat uit Emmen heeft jarenlang ervaring in het onderhoud van zowel tuinen van particulier als bedrijf. We hebben een groot team van zowel ervaren als beginnende tuinspecialisten die samen welke klus aankunnen. We verzorgen zowel groot als klein onderhoud in de tuin. Van (wekelijks) grasmaaien, betrating netjes houden tot snoeiwerk en complete tuinrenovaties.

Neem contact met ons als u een tuinman nodig heeft!

Een tuinman inschakelen iets voor u?

Het werken in de tuin is voor sommige mensen een stukje ontspanning of een hobby. Echter niet voor iedereen is het haalbaar zelf de tuin aan te leggen en/of bij te houden. Dit kan zijn door tijdgebrek, lichamelijke problemen of doordat u er geen plezier aan heeft.

In Emmen en wijde omgeving

In deze gevallen is het inschakelen van een tuinman van Groenmaat een goede optie. In Emmen en wijde omtrek zijn de tuinmannen van Groenmaat actief. Deze weten precies wat er op welk moment in uw tuin moet gebeuren om deze mooi en netjes te houden. Dit doen we al jaren zowel bij vele bedrijven als bij particulieren.

Bij het aanleggen of renovatie van een tuin wordt rekenig gehouden met uw budget en wensen. Wilt u bijvoorbeeld een trendy Douglas overkapping, of een Kapschuur? Sierbetrating of passende bomen, struiken en planten? Wij verwerken alle wensen zo goed mogelijk en hierdoor kunt u optimaal genieten van uw tuin.

Groot tuinonderhoud

Sommige klussen in de tuin zijn voor u wellicht lastig uit te voeren doordat u de ervaring en het specialistische gereedschap mist. Zelf het gras maaien lukt bijvoorbeeld misschien prima, maar het snoeien van een grote boom lukt niet iedereen. Een tuinman van Groenmaat komt graag voor dit soort groot tuinonderhoud. Natuurlijk hebben wij het juiste tuingereedschap en gaat dit, doordat we dagelijks in Emmen en omgeving actief zijn, een stuk sneller dan dat u dit zelf kunt uitvoeren. Het versnipperen en afvoeren van takken en ander tuinafval is natuurlijk ook geen probleem!

Tuinman nodig voor uw bedrijf?

Ook bij het aanzicht van een bedrijf is het belangrijk dat de uitstraling past bij de zaak en dat de tuin er dus verzorgt uitziet. Een tuinman van Groenmaat uit Emmen kan dit perfect voor u verzorgen. Niet alleen kunnen de bomen en struiken kunnen worden genoeid, ook kunnen wij het gras maaien (bijvoorbeeld wekelijks) en onkruid verwijderen. Een goede tuinman kan ook uw bestrating in orde maken als deze bijvoorbeeld verzakt of vuil is geworden. Uiteraard overleggen we het tijdstip van het tuinonderhoud met u zodat u hier geen overlast van hebt!

Een passend voorstel voor uw situatie

Wanneer u gebruik wilt maken van de tuinmannen van Groenmaat kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens samen met u bepalen wat u van de tuinman verwacht en hier een voor u passend voorstel voor doen. Zo weet u dat uw tuin naar uw smaak wordt onderhouden en eventueel aangepast.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op voor uw tuinman

groemaat tuinman

Een tuinman van Groenmaat is o.a. beschikbaar voor:

Schoonebeek, Nieuw-Amsterdam, Oosterhesselen, Valthe, Westerbork, Emmen, Assen, Valthermond, Klazienaveen, Weerdinge, Coevorden, Odoorn, Borger, Hoogeveen, Roden, Meppel, Dalen, Sleen, Emmer-Compascuum, Erica en Barger-Compascuum. Ook buiten deze gebieden kunt u natuurlijk een beroep op ons doen!

Heeft u een vraag of wilt u een voorstel van ons ontvangen? Neem gerust contact op!

Tuinman van Groenmaat maakt de tuin netjes

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Zit u graag in de tuin en baalt u ervan als het weer u dwingt om binnen te zitte...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco