Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Bestrating voor Emmen en omgeving

Betrating in de tuin is een van de eerste uitgangspunten in een tuinontwerp. het selecteren van een geschikte tegel of klinker en het goed laten aanleggen is de basis van de tuin. Groenmaat uit Emmen (Drenthe) levert via diverse leveranciers een ruim assortiment betrating en natuurlijk de stratenmakers die de tegels, klinkers of stenen perfect kunnen aanleggen.

Vakmanschap in bestratingen leggen

Bestrating verhoogt uw tuincomfort. Bestrating is nooit standaard en kan gelegd worden in ontelbaar veel soorten stenen in vele vormen, kleuren en patronen. Wij hebben de vakmanschap in huis om prachtige bestratingsverbanden te leggen.

Breed assortiment te koop

Bij Groenmaat kunt u terecht voor bestrating van hoogwaardige kwaliteit. Duurzaam, mooie kleuren en een goede structuur. Of het nu gaat om gebakken stenen, stenen van beton, keramiek of natuursteen. U vindt altijd een steen of tegel die past bij uw wensen. Een deel hebben we op onze website geplaatst maar beter is het om een afspraak te maken zodat wij u persoonlijk kunnen helpen en de brochures van onze leveranciers hierbij kunnen gebruiken.

Keramische tegels

De laatste jaren zijn ook keramische tegels sterk in opmars. Deze prachtige strakke tegels gebruiken we veel voor terrassen en komen zeker in combinatie met ander straakwerk en hoogteelementen zeer mooi uit. 

Ceramische

GeoCeramica bestrating

GeoCeramica tegels combineren de prachtige uitstraling van keramische tegels met de praktische eigenschappen van traditionele betontegels. Bekijk het onderstaande filmpje voor meer informatie.

Meer informatie over onze bestratingen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Wij hebben ook een mooie brochure samengesteld met al het sierbestrating die wij leveren, wilt u deze brochure ontvangen? Stuur ons dan een mail en wij zullen u de brochure opsturen.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over bestrating

Verkoop sierbestrating

Op onze locatie in Emmen hebben wij een ruime keuze aan sierbestrating uitgestalt. U bent van harte welkom om ons assortiment te bekijken. In ons assortiment sierbestrating zitten onder andere beton, gebakken en keramische stenen.

Bestrating gelegd van Geo Ceramica tegels en beton klinkers Tuinspecialist in Drenthe

Bestrating

Bestrating

Bij Groenmaat kunt u terecht voor een groot assortiment aan sierbestrating. Gro...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco