Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Sierbestrating

Naast tuinaanleg en onderhoud zijn wij ook zeer actief in sierbestrating. Geen enkele tuin in compleet zonder een terras en bestrate paden om niet altijd over het gazon te hoeven lopen.

De laatste jaren is het aanbod in sierbestrating enorm gegroeid. Er zijn zelfs trends in waar te nemen en wij spelen daar uiteraard op in door een goed samengesteld assortiment op onze zaak uit te stallen. Daarnaast kunnen we ook heel veel andere sierbestrating leveren doordat we goede leveranciers hebben die snel en voordelig kunnen leveren.

Bekijk diverse sierbestrating bij onze zaak

Op onze locatie in Emmen hebben wij een ruime keuze aan sierbestrating uitgestalt. U bent van harte welkom om ons assortiment te bekijken. In ons assortiment sierbestrating zitten onder andere beton, gebakken en keramische stenen maar ook moderne GeoCermanica tegels.

Sierbestrating Emmen en omgeving

Het aanleggen van een mooie sierbestrating is een klus voor echte vakmensen die uw wensen zo uitvoeren dat u beschikt over een prachtige stukje straatwerk. Als u op zoek bent naar een bedrijf in de omgeving van Emmen dat zowel sierbestrating kan leveren als aanleggen dat bent u bij ons aan het beste adres!

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over sierbestrating

Sierbestrating kopen Emmen

Wij hebben een breed aanbod omtrent allerlei soorten van bestrating. De bestrating is van hoge kwaliteit en kent een goede waardering door onze klanten. De sierbestrating die u bij ons afneemt is van hoge kwaliteit, heeft weinig last van algen en kan goed tegen de zon. U heeft jarenlang plezier van een prachtige bestrating met onze kwaliteit sierbestrating.

Aanbieding bestrating

aanbieding-straatwerk-groenmaat-emmen

Welke sierbestrating leggen en leveren wij in Emmen?

Het aanbod sierbestrating (anders genoemd bestrating, straatstenen en wegdek) is groot en daarom soms lastig om een goede keuze te maken omtrent de keuze voor de steen. U krijgt bij ons deskundig en eerlijk advies. Wij doen de verkoop van sierbestrating van merken als: Excluton, RedSun, Mbi, Kijlstra, Holcim.

Keramische tegels en GeoCeramica

Ook de moderne types sierbestrating zoals keramische tegels en GeoCermanica zijn bij ons uiteraard verkrijgbaar! Deze sierbestrating is echt een eye-catcher in uw tuin!

 GeoCeramica

U ziet dat u bij ons terecht kunt voor alle mogelijke varianten van sierbestrating. Wij zijn uw partner in de omgeving van Roden, Emmen, Emmer-Compascuum, Nieuw-Amsterdam, Zweeloo, Barger-Compascuum, Erica, Sleen, Oosterhesselen, Schoonebeek, Borger, Assen, Valthermond, Dalen, Weerdinge, Hoogeveen, Odoorn, Meppel, Coevorden, Valthe en Klazienaveen.

Meer informatie of brochure aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze sierbestrating, of wilt u onze volledige bestrating brochure aanvragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Tuin aangelegd in 2015 door Groenmaat Emmen mozaiek betrating terras bestrating Ook grote hoeveelheden sierbestrating leggen is geen probleem!

Bestrating

Bestrating

Bij Groenmaat kunt u terecht voor een groot assortiment aan sierbestrating. Gro...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco