Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Hovenier Emmen

Hovenier Emmen of omgeving

U zoekt een hovenier in Emmen of omgeving? Zoek niet verder. Al sinds 2004 is Groenmaat succesvol hovenier in Emmen. Groenmaat biedt een breed pakket aan diensten aan waaronder:

Alles kan worden besproken. U kunt ons inschakelen voor het onderhoud van uw tuin. Het verwijderen van onkruid, het snoeien van heesters en het maaien van gras. Ook de bestrating van paden en terrassen of een tuinrenovatie is mogelijk. De ruime ervaring en de passie voor het vak maakt dat Groenmaat Hoveniers de partner is voor al uw groene wensen.

Zoekt u een goede en betrouwbare hovenier in Emmen, dan bent u bij Groenmaat op het juiste adres.

Voor voorjaars onderhoud, najaars onderhoud,  periodiek onderhoud en algemeen tuinonderhoud, bel dan met hoveniersbedrijf Groenmaat uit Emmen. Groenmaat onderscheidt zich door het vakkundig snoeien van bomen, struiken en beplantingen, het snoeien van hagen en groene afscheidingen. Een tuinman van Groenmaat is kundig en betrouwbaar!

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over onze hoveniers

Elke klus in de tuin!

Algeheel tuinonderhoud en hovenierswerk, straatwerk, vijveronderhoud en vakkundige advisering. Ook specialistisch werk zoals het snoeien van fruitbomen in de winter, onderhoud en aanleg van grasvelden. Tevens plaatsen wij schuttingen en (groene) tuinafscheidingen en kunt u deze ook bij ons kopen, ook leveren wij diverse soorten sierbestrating in de omgevingen van Nieuw-Amsterdam, Odoorn, Assen, Coevorden, Exloo, Sleen, Borger, Hoogeveen, Emmer-Compascuum, Klazienaveen, Barger-Compascuum, Valthe, Emmen, Meppel, Zweeloo, Valthermond, Dalen, Weerdinge, Roden, Oosterhesselen en Erica.

Groenmaat hoveniers emmen

Kokowall Tuinschermen

Kokowall Tuinschermen

Groenmaat Hoveniers levert Kokowall tuinschermen, deze tuinschermen zijn aan de ...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

buiter beton tuindeco