Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Hovenier Emmen

Hovenier Emmen of omgeving

U zoekt een hovenier in Emmen of omgeving? Zoek niet verder! Al sinds 2004 is Groenmaat succesvol hovenier in Emmen. Groenmaat biedt een breed pakket aan diensten aan waaronder:

Groot hoveniersbedrijf in Emmen

Groenmaat Hoveniers is een van de grotere partijen in Emmen en omgeving. Dit heeft diverse voordelen zoals:

  • diverse specialisten in dienst
  • snel in kunnen plannen en sneller afronden van projecten
  • groot eigen machinepark, dus kostenvoordeel

Elke klus in uw tuin

Ons team kan elke klus in uw tuin aan, hoe groot of hoe klein dan ook. Volledige aanleg of renovatie waarbij we bestratingen, schuttingen, bouw van terrasoverkappingen en tuinverblijven allemaal zelf kunnen realiseren. Daarnaast uiteraard ook al het groen zoals bomen, heesters en struiken en planten. Ook het aanleggen van vijvers of aanlegsteigers en beschoeiing behoord tot onze diensten.

Ook onderhoud

Is de tuin reeds aangelegd? Dan is het zaak deze in goede conditie te houden. Tuinonderhoud is essentieel om jarenlang plezier te hebben van uw tuin zonder dat er na enkele jaren alweer grote ingrepen nodig zijn. Het snoeien van bomen en struiken op de juiste momenten zorgt ervoor dat deze fraai blijven bloeien en niet verwilderen. Ook straatwerk dat verzakt of schuttingen die beschadigd zijn kunnen wij herstellen.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over onze hoveniers

Emmen en wijde omgeving

Groenmaat is actief in Emmen en wijde omgeving zoals Nieuw-Amsterdam, Odoorn, Assen, Coevorden, Exloo, Sleen, Borger, Hoogeveen, Emmer-Compascuum, Klazienaveen, Barger-Compascuum, Valthe, Emmen, Meppel, Zweeloo, Valthermond, Dalen, Weerdinge, Roden, Oosterhesselen en Erica.

Tuinman van Groenmaat maakt de tuin netjes

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Zit u graag in de tuin en baalt u ervan als het weer u dwingt om binnen te zitte...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco