Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Tuin laten snoeien

Jaarlijks en met kennis van zaken snoeien van de bomen en struiken in uw tuin zijn van groot belang om de tuin in optimale staat te houden. Als er goed gesnoeid wordt voorkomt dit problemen met bomen die te groot worden of een verwildering van de tuin. Helaas kan snoeien zwaar werk zijn en zorgt het vooral met een grote tuin voor veel snoeiafval. Wilt u het snoeien daarom uitbesteden? Dan gaan wij graag voor u aan de slag!

Snoeien doet groeien!

Om uw bomen, heesters of andere beplanting in goede vorm en conditie te houden is snoeien van essentieel belang. Groenmaat Hoveniers in de regio Emmen heeft ruime ervaring in het snoeien van allerlei beplanting.
Wij snoeien voor u om de gezondheid en de groei te stimuleren van o.a.:

  • wilg
  • druiven
  • heesters
  • rozen
  • heggen
  • bomen
  • hagen
  • alle andere planten

Snoeien tijdens de seizoenen

Snoeien doet u het beste tijdens de rustperiode van de plant. Voor bladverliezende struiken is dit meestal vroeg in het voorjaar of laat in het najaar. Snoeien tijdens vorst is niet aan te bevelen. Snoeien op verkeerde momenten kan vervelende gevolgen hebben voor uw tuin. Zo kan het gebeuren dat er en jaar lang geen bloei in de struik of boom komt en het is natuurljk zonde dat de bloemen wegblijven. Ook is het in extreme gevallen mogelijk dat een boom of struik helemaal afsterft als het snoeien op het verkeere moment wordt uitgevoerd.

Wilt u weten wat de juiste momenten zijn om te snoeien dan kunt u altijd gebruik maken van onze kennis. Wanneer u het snoeien en afvoeren van takken en bladeren niet zelf kunt of wilt doen dan gaan onze hoveniers graag voor u aan de slag.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over snoeien

tuin

 

Uw tuin vakkundig laten snoeien

Wij kunnen u in de gehele regio van Barger-Compascuum, Odoorn, Valthe, Dalen, Schoonebeek, Emmer-Compascuum, Klazienaveen, Exloo, Weerdinge, Westerbork, Sleen, Zweeloo, Meppel, Erica, Hoogeveen, Emmen, Assen, Borger, Oosterhesselen, Nieuw-Amsterdam en Coevorden helpen met uw snoeiwerk!

Groenmaat Hoveniersbedrijf is gevestigd in Emmen, Drenthe en gespecialiseerd in onder andere snoeien.

Snoeien

Blokhutten

Blokhutten

Wilt u een luxe, hoge kwaliteit, blokhut kopen? Groenmaat in Emmen levert duurza...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco