Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Terrasoverkappingen

Een terras-overkapping is een perfecte oplossing om ook bij minder mooi weer plezier aan uw tuin te beleven. Een terrasoverkapping wordt dan ook zeer veel toegepast bij de aanleg van nieuwe tuinen maar ook bij een bestaande tuin is het plaatsen van een terrasoverkapping een klus die wij regelmatig uitvoeren.

Terrasoverkappingen in vele soorten

Het kiezen van de juiste terrasoverkapping kan lastig zijn. De keuze hierin is groot. Er zijn vele modellen en welke materialen zijn geschikt voor u? Wij kunnen op basis van uw wensen advies uitbrengen over de meest geschikte terrasoverkapping voor uw tuin. Het leveren en plaatsen kunt u ook aan ons overlaten en als er een stuk straatwerk aangepast of gelegd moet worden dan kunnen onze hoveniers dat natuurlijk ook uitvoeren.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over Terrasoverkappingen

Naar het overzicht >

Afbeeldingen Terrasoverkappingen

Kunstgras

Kunstgras

Een mooie grasmat in uw tuin geeft meteen een frisse gezonde look. In veel tuine...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

buiter beton tuindeco

Bomen laten snoeien of kappen?

Het is weer tijd voor het bomen onderhoud. Heeft u een zieke of dode boom in uw tuin of bij uw bedrijf? Laat deze dan tijdig kappen! Een boom in slechte staat kan voor gevaarlijke situaties zorgen door loslatende takken of zelfs of omvallen.

Zorgplicht

Wanneer een boom vanaf uw terrein schade aan mens of materiaal aanricht bent u aansprakelijk! Zorg dus dat een gevaarlijke boom tijdig wordt gesnoeid of verwijderd.

Wilt u weten of uw boom genoeid of gekapt moet worden? Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen over Bomen Zagen
Boom laten omzagen of snoeien?