Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Terrasoverkappingen

Zit u graag in de tuin en baalt u ervan als het weer u dwingt om binnen te zitten? Een terrasoverkapping biedt dan uitkomst. U kunt heerlijk onder de overkapping blijven zitten terwijl de regen met bakken uit de lucht komt vallen. U zit knus en droog, maar toch lekker buiten!

Groenmaat in Emmen, voor terrasoverkappingen die ‘buiten zijn’ nog fijner maken!

U houdt ervan om lekker buiten te zijn? Om te genieten van de frisse lentegeur in uw eigen achtertuin? Of van de stralende zon en de warmte wanneer u op uw tuinbank ligt? Misschien zit u toch liever in de schaduw. Wat uw voorkeur ook is, een terrasoverkapping, vrijstaand of aan huis, biedt u de mogelijkheid om in alle seizoenen te genieten van uw tuin. U heeft ruime keuze uit materialen zoals diverse soorten hout, bijvoorbeeld Douglas. Wilt u het dak lichtdoorlatend hebben, of liever volledig dicht? Of wilt u kunnen afwisselen? Er zijn voor al uw tuinwensen mogelijkheden. Een terrasoverkapping kan bijvoorbeeld ook gecombineerd worden met een schuur.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over Terrasoverkappingen

Diverse uitvoeringen en stijlen Trendhout terrasoverkappingen

Natuurlijk wilt u niet zomaar een overkapping in uw tuin neerzetten. Met een simpel frame van hout met beplating slaat u hoogstwaarschijnlijk de plank mis. Wij zijn van mening dat een overkapping moet passen bij de stijl van uw tuin en uw woning. De overkapping moet onderdeel worden van het grotere geheel. Bij Groenmaat in Emmen leveren we altijd een terrasoverkapping die past bij uw wensen en stijl. Denk hierbij aan landelijk, luxe maar ook diverse keuzes aan materialen, kleuren, vormen en details in de afwerking. We werken met Trendhout, een merk dat kiest voor duurzaam Douglas hout in veel verschillende varianten en gecombineerd met vele bijpassende materialen. We kunnen hier ook diverse voorbeelden van laten zien, zodat u de terrasoverkapping kunt kopen die het beste past bij uw wensen.

Terrasoverkapping aanschaffen of laten plaatsen?

Overweegt u om een Douglas overkapping in uw tuin te plaatsen? U kunt ervoor kiezen om enkel de materialen te bestellen en zelf aan de slag te gaan. Maar u kunt er ook voor kiezen om de terrasoverkapping door ons te laten monteren. Bij Groenmaat in Emmen werken specialisten met veel ervaring in houtbouwprojecten. U kunt deze klus dus met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Neem contact met ons op voor meer informatie over het samenstellen en laten monteren van terrasoverkappingen in regio Emmen/ Drenthe. U bent ook welkom bij ons zodat we meteen een ontwerp op maat voor u kunnen maken en de kosten kunnen berekenen.

Maak een afspraak voor het samenstellen

Naar het overzicht >

Afbeeldingen Terrasoverkappingen

Blokhutten

Blokhutten

Wilt u een luxe, hoge kwaliteit, blokhut kopen? Groenmaat in Emmen levert duurza...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco