Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Tuinschutting

Een tuinschutting zorgt voor een belangrijk deel van uw optimale tuinbeleving. Niet alleen zorgt u door goed gebruik van een tuinschutting voor een stuk privacy in uw tuin, maar ook zorgt u hiermee voor een passende grens van de tuin. Een goed gekozen schutting gaat naadloos over in uw tuin. Wij hebben al veel tuinschuttingen mogen plaatsen in ons werkgebied: vanuit Emmen plaatsen we tuinschuttingen in heel Drenthe, waarbij we vaak ook de bestrating en tuinaanleg verzorgen.

Soorten tuinschuttingen

Wij kunnen diverse types schutting leveren en plaatsen. Specialiteit van de hoveniers van Groenmaat is het plaatsen van een Hout-Beton schutting maar ook schuttingen van Douglas hout, vuren, grenen, hardhout, kokowall en mobilane tuinschermen zijn mogelijk. Alle houtsoorten waar wij mee werken zijn FSC gekeurd.

Hout Beton schutting

Naast traditionele houten tuinschuttingen zijn er ook andere mogelijkheden. Tegenwoordig zien we bijvoorbeeld vaak Hout Beton (betonpaal) tuinschuttingen. Hierbij wordt een houten scherm tussen betonpalen geplaatst. Dit geeft een modern en stabiele schutting en dit past dan ook uitstekend bij een strakke moderne tuin. Hier kunnen ook betonroosters tussen worden geplaatst die eventueel voorzien kunnen worden van beplanting.

Kokowall met klimplanten

Ook is het mogelijk gebruik te maken van meer stenen elementen als tuinschutting of bijvoorbeeld Kokowall tuinschermen. Deze zijn afgewerkt met kokosvezel waar klimplanten zich perfect aan kunnen hechten. Hierdoor ontstaat als het ware een natuurlijke tuinschutting van planten!

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over tuinschuttingen

Werkgebied van Groenmaat Hoveniers

Wij hebben onder andere al tuinschuttingen geplaatst in: Exloo, Sleen, Weerdinge, Oosterhesselen, Coevorden, Emmen, Dalen, Borger, Barger-Compascuum, Hoogeveen, Assen, Odoorn, Erica, Valthe, Valthermond, Zweeloo, Emmer-Compascuum, Schoonebeek, Meppel, Westerbork en Klazienaveen. Kortom voor heel Drenthe en ook daarbuiten zijn wij de juiste partij voor uw tuinschutting!

Specialist in het plaatsen van een betonpaal schutting in Emmen en wijde omgeving

Tuinhout

Tuinhout

Voor top kwaliteit tuinhout kunt u ook bij Groenmaat Hoveniers in Emmen terecht....

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco