Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Tuinschutting

Een tuinschutting zorgt voor een belangrijk deel van uw optimale tuinbeleving. Niet alleen zorgt u door goed gebruik van een tuinschutting voor een stuk privacy in uw tuin, maar ook zorgt u hiermee voor een passende grens van de tuin. Een goed gekozen schutting gaat naadloos over in uw tuin. Wij hebben al veel tuinschuttingen mogen plaatsen in ons werkgebied in een ruime straal rond Emmen.

Soorten tuinschuttingen

Wat veel mensen niet weten is dat tuinschuttingen is heel veel vormen beschikbaar zijn. Alleen al in houten tuinschuttingen zijn al veel mogelijkheden door te kiezen voor bepaalde houtsoorten en behandelingen van het hout. Typen hout waar wij veel mee werken zijn bijvoorbeeld vuren, grenen, hardhout, eiken of composiet. Alle houtsoorten waar wij me werken zijn FSC gekeurd.

Betonpaal schutting

Naast traditionele houten tuinschuttingen zijn er ook andere mogelijkheden. Tegenwoordig zien we bijvoorbeeld vaak betonpaal tuinschuttingen. Hierbij wordt een houten scherm tussen betonpalen geplaatst. Dit geeft een modern en stabiele schutting en dit past dan ook uitstekend bij een strakke moderne tuin. Hier kunnen ook betonroosters tussen worden geplaatst die eventueel voorzien kunnen worden van beplanting.

Kokowall met klimplanten

Ook is het mogelijk gebruik te maken van meer stenen elementen als tuinschutting of bijvoorbeeld Kokowall tuinschermen. Deze zijn afgewerkt met kokosvezel waar klimplanten zich perfect aan kunnen hechten. Hierdoor ontstaat als het ware een natuurlijke tuinschutting van planten!

Bekijk onze producten en neem contact op voor advies!

Er zijn dus diverse mogelijkheden en bij Groenmaat Hoveniers Emmen kunnen wij u adviseren om een voor u passende tuinschutting te kiezen en uiteraard kunnen wij de materialen ook leveren en plaatsen. Neem contact met ons op of kijk bij onze tuinproducten voor meer informatie en foto’s.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over tuinschuttingen

Werkgebied van Groenmaat Hoveniers

Wij hebben onder andere al tuinschattingen geplaatst in: Exloo, Sleen, Weerdinge, Oosterhesselen, Coevorden, Emmen, Dalen, Borger, Barger-Compascuum, Hoogeveen, Assen, Odoorn, Erica, Valthe, Valthermond, Zweeloo, Emmer-Compascuum, Schoonebeek, Meppel, Westerbork en Klazienaveen..

Specialist in het plaatsen van een betonpaal schutting in Emmen en wijde omgeving

Tuinhout

Tuinhout

Voor top kwaliteit tuinhout kunt u ook bij Groenmaat Hoveniers in Emmen terecht....

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco