Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Boom onderhoud Emmen: wij zagen, snoeien en frezen

Heeft u bomen die te groot zijn geworden en die moeten worden onderhouden? Wij snoeien bomen van elk formaat en kunnen deze als u wenst ook rooien.

Bomen laten rooien of verwijderen

Of u nu slechts een paar bomen en/of struiken te rooien of verwijderen heeft of dat het gaat om het voorbereiden van aanzienlijke infrastructurele werken als uitbreidingsplannen of wegwerkzaamheden: Groenmaat in Emmen voert het graag voor u uit.

Wij zijn er ook voor het frezen van stobben, het versnipperen van takken of snoeien van bomen of andere groenvoorzienings-werkzaamheden. Of het nu rechtstreeks in opdracht is of dat we als onderaannemer aan de slag gaan: wij nemen elke opdracht serieus en gaan voor het beste resultaat tegen een prima prijs!

Stobben frezen: ook geen boomstronk meer in de weg

Stobbenfrezen houdt in: het geheel uifrezen van de stobbe. Een stobbe, ook wel boomstronk of boomstomp genoemd, is een afgezaagde stam van een boom. Deze ontstaat na het kappen van een boom. Deze stobben zitten vaak in de weg als u ander groen, bestrating of een gebouw wilt aanleggen. Als de boomstronk is uitgefreesd zit deze niet meer in de weg en kunt u hier bijvoorbeeld bestrating een tuinschutting of nieuwe planten plaatsen.

Takken versnipperen

Bij het machinaal takkenversnipperen hebben wij de beschikking over een verschillende takkenversnipperaars. Een kleiner en handzaam model die takken kan versnipperen tot een diameter van 14 cm en is aangedreven door een eigen motor. Deze versnipperaar is ideaal voor kleine locaties, particuliere tuin en parken enz. Ook voor grote klussen hebben wij een passende oplossing. Wij hebben namelijk een grote versnipperaar voor achter onze tracktoren met een eigen kraan erop. Hiermee kunnen we grote takken en volumes aan. 

Afvoeren afval en hout

Alles wat overblijft na het snoeien of rooien van bomen en/of struiken kunnen wij netjes afvoeren. Wij laten het terrei netjes achter.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over boom onderhoud

Wij kunnen u in de gehele regio van Erica, Schoonebeek, Dalen, Nieuw-Amsterdam, Valthermond, Odoorn, Borger, Oosterhesselen, Coevorden, Weerdinge, Klazienaveen, Barger-Compascuum, Emmer-Compascuum, Valthe, Westerbork, Roden, Zweeloo, Meppel, Hoogeveen en Emmen van dienst zijn!

Voor meer informatie zoals de kosten of een vrijblijvende prijs voor boom onderhoud (takken versnipperen, stobben frezen, bomen rooien) kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Takken versnipperaar en kraan

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Zit u graag in de tuin en baalt u ervan als het weer u dwingt om binnen te zitte...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco