Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Boom onderhoud Emmen: wij zagen, snoeien en frezen

Bomen laten rooien of verwijderen

Of u nu slechts een paar bomen en/of struiken te rooien of verwijderen heeft of dat het gaat om het voorbereiden van aanzienlijke infrastructurele werken als uitbreidingsplannen of wegwerkzaamheden: Groenmaat in Emmen voert het graag voor u uit.

Ook voor het frezen van stobben, het versnipperen van takken of snoeien van bomen of andere groenvoorzienings-werkzaamheden. Of het nu rechtstreeks in opdracht  is of dat we als onderaannemer aan de slag gaan: wij nemen elke opdracht serieus en gaan voor het beste resultaat tegen een prima prijs!

Stobben frezen: ook geen boomstronk meer in de weg

Stobbenfrezen houdt in: het geheel uifrezen van de stobbe. Een stobbe, ook wel boomstronk of boomstomp genoemd, is een afgezaagde stam of tak van een plant. Deze ontstaat na het snoeien of kappen. Deze zitten vaak in de weg en als deze is uitgefreesd zit de boomstronk niet meer in de weg en kunt u hier bijvoorbeeld bestrating een tuinschutting of nieuwe planten plaatsen.

Takken versnipperen

Bij het machinaal takkenversnipperen hebben wij de beschikking over een takkenversnipperaar.
Deze kan takken versnipperen tot een diameter van 14 cm en is aangedreven door een eigen motor. Deze versnipperaar is ideaal voor kleine locaties, particuliere tuin en parken enz. Ook voor grote klussen hebben wij een passende oplossing.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over boom onderhoud

Wij beschikken over het volgende materiaal:

  • Kleine zelfstandige aangedreven stobbenfrees door geringe grootte en met een doorgang van 70cm geschikt voor particuliere tuinen en/of moeilijk bereikbare plaatsen.
  • Grote frees aangedreven door een tractor of kraan.

Wij kunnen u in de gehele regio van Erica, Schoonebeek, Dalen, Nieuw-Amsterdam, Valthermond, Odoorn, Borger, Oosterhesselen, Coevorden, Weerdinge, Klazienaveen, Barger-Compascuum, Emmer-Compascuum, Valthe, Westerbork, Roden, Zweeloo, Meppel, Hoogeveen en Emmen. van dienst zijn!

Kijk ook eens op www.bomenomzagen.nl voor informatie over boom onderhoud

Voor meer informatie over boom onderhoud (takken versnipperen, stobben frezen, bomen rooien) kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De specialist in het omzagen van grote bomen in Emmen en wijde omgeving

Buitenverblijven

Buitenverblijven

Een blokhut, tuinhuis, schuurtje of buitenverblijf maakt uw tuin compleet en zor...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

buiter beton tuindeco

Bomen laten snoeien of kappen?

Het is weer tijd voor het bomen onderhoud. Heeft u een zieke of dode boom in uw tuin of bij uw bedrijf? Laat deze dan tijdig kappen! Een boom in slechte staat kan voor gevaarlijke situaties zorgen door loslatende takken of zelfs of omvallen.

Zorgplicht

Wanneer een boom vanaf uw terrein schade aan mens of materiaal aanricht bent u aansprakelijk! Zorg dus dat een gevaarlijke boom tijdig wordt gesnoeid of verwijderd.

Wilt u weten of uw boom genoeid of gekapt moet worden? Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen over Bomen Zagen
Boom laten omzagen of snoeien?