Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Tuinbeplanting

Beplanting van uw tuin

Een van de belangrijkste punten van een tuin is de tuinbeplanting, de beplanting bepaald voor een groot deel wat voor sfeer uw tuin heeft. De beplanting geeft sfeer in elk jaargetijde, lente, zomer, winter en herfst. Hetzelfde tuinontwerp kan met verschillende soorten tuinbeplanting een geheel andere sfeer krijgen. Er zijn veel mogelijkheden, door te variëren met diverse soorten, bijpassende, beplanting krijgt u uw eigen unieke sfeer. Wij kunnen u daarvoor een passend tuinadvies of tuinbeplanting advies geven. Vanzelfsprekend zijn de hoveniers van Groenmaat op de hoogte van de laatste tuintrends.

Bekijk ook onze planten webshop.

Compleet pakket tuinaanleg

Wij verzorgen het complete pakket van tuinaanleg. Dus naast de tuinbeplanting, zijn wij u ook van dienst met het aanleggen, het ontwerpen van uw tuin en de bestrating van uw paden en terrassen. Wij kunnen u in de gehele regio’s van Emmen, Borger, Assen, Meppel, Schoonebeek, Barger-Compascuum, Emmer-Compascuum, Valthermond, Nieuw-Amsterdam, Oosterhesselen, Dalen, Odoorn, Zweeloo, Weerdinge, Erica, Klazienaveen, Roden, Sleen, Hoogeveen, Coevorden en Exloo. van dienst zijn met tuinbeplanting.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over tuinbeplanting

Tuinschermen

Met de nieuwe tuinschermen van Kokosystems, kunt u de tuinbeplanting ook tegen de schermen op laten groeien, zo krijgt uw tuin een natuurlijke uitstraling.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van tuinbeplanting, tuinonderhoud, tuinadvies, bestrating kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Hoveniersbedrijf Groenmaat is gevestigd in Schoonebeek, Drenthe en gespecialiseerd in onder meer tuinbeplanting.

tuinbeplanting

Buitenverblijven

Buitenverblijven

Een blokhut, tuinhuis, schuurtje of buitenverblijf maakt uw tuin compleet en zor...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco