Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Bestratingen

Betratingen zijn de eerste uitgangspunten in een tuinontwerp. Groenmaat levert een ruim assortiment betrating en natuurlijk stratenmakers die de regels, klinkers of stenen perfect kunnen aanleggen.

Uitstraling van uw tuin

Een tuin moet passen bij uw wensen, levensstijl en vooral bij uw smaak.
Wilt u een moderne, strakke tuin of voelt u meer voor een tuin met een romantische uitstraling? Of heeft u behoefte aan een kindvriendelijke of gewoon een onderhoudsvrije tuin?

Vakmanschap in bestratingen leggen

Bestratingen verhogen uw tuincomfort. Bestrating is nooit standaard en kan gelegd worden in ontelbaar veel soorten stenen in vele vormen en kleuren. Wij hebben de vakmanschap in huis om prachtige bestratingsverbanden te leggen. Groenmaat weet welke bestrating in welk verband gelegd moet worden. Dit kunt u gerust aan ons overlaten!

Breed assortiment in bestrating

Bij Groenmaat kunt u terecht voor bestrating van hoogwaardige kwaliteit. Duurzaam, mooie kleuren en een goede structuur. Of het nu gaat om gebakken stenen, stenen van beton, keramiek of natuursteen. U vindt altijd een steen of tegel die past bij uw wensen.

Keramische tegels

De laatste jaren zijn ook keramische tegels sterk in opmars. Deze prachtige strakke tegels gebruiken we veel voor terrassen en komen zeker in combinatie met ander straakwerk en hoogteelementen zeer mooi uit. 

Ceramische

GeoCeramica bestrating

GeoCeramica tegels combineren de prachtige uitstraling van keramische tegels met de praktische eigenschappen van traditionele betontegels. Bekijk het onderstaande filmpje voor meer informatie.

Meer informatie over onze bestratingen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Wij hebben ook een mooie brochure samengesteld met al het sierbestrating die wij leveren, wilt u deze brochure ontvangen? Stuur ons dan een mail en wij zullen u de brochure opsturen.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over bestrating

Verkoop bestrating

Op onze locatie in Schoonebeek hebben wij een ruime keuze aan sierbestrating uitgestalt. U bent van harte welkom om ons assortiment te bekijken. In ons assortiment sierbestrating zitten onder andere beton, gebakken en keramische stenen.

De sierbestrating die wij verkopen:

  • Trommelstenen - verkrijgbaar vanaf € 13,00 per m²
  • Betonklinkers - verkrijgbaar vanaf € 9,25 per m²
  • Straksteen - verkrijgbaar vanaf € 11,50 per m²
  • Gebakken getrommelde stenen - verkrijgbaar vanaf € 25,00 per m²
  • Gebakken ongetrommelde stenen
  • Keramische tegels
  • Muur- en stapel elementen
  • Beton tegels - verkrijgbaar vanaf € 14,00 per m²
Bestrating gelegd van Geo Ceramica tegels en beton klinkers terras bestrating mozaiek betrating

Bestrating

Bestrating

Bij Groenmaat kunt u terecht voor een groot assortiment aan sierbestrating. G...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco