Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Tuinrenovatie

Tijd voor iets anders?

Wat is er fijner dan samen met vrienden of familie in de tuin te ontspannen? Maar kijkt u nu al jarenlang tegen dezelfde planten, struiken en bomen in uw tuin aan? Of bent u uw haag of vijver zat?
Dan kan tuinrenovatie iets voor u zijn. In dat geval krijgt u niet een compleet nieuwe tuin, maar worden onderdelen vervangen of aangepast. Zodat het, na de tuinrenovatie, lijkt alsof u een nieuwe tuin heeft en u er weer jarenlang van kan genieten.

Wij zijn zeer creatief met tuinen en weten met beperkte middelen uw tuin een heel ander aanzicht te geven. Laat u verrassen door de mogelijkheden!

Totaalpakket voor uw tuin

Ook de bestrating van terrassen en verzakte paden kunnen we herstellen, zodat uw tuin er uiteindelijk weer als nieuw uitziet. Misschien wilt u ook een nieuwe tuinschutting of terrasoverkapping. Ook daar kunnen wij u in adviseren en uiteraard plaatsen en leveren wij deze sfeermakers. Mocht u toch een compleet nieuwe tuin willen, dan kunnen wij ook de tuinaanleg en het tuinontwerp verzorgen.

Ook bij u in de buurt

Wij kunnen u in de gehele regio van Erica, Zweeloo, Barger-Compascuum, Weerdinge, Odoorn, Roden, Dalen, Assen, Exloo, Valthe, Oosterhesselen, Nieuw-Amsterdam, Borger, Emmer-Compascuum, Coevorden, Westerbork, Hoogeveen, Meppel, Klazienaveen, Sleen en Schoonebeek. van dienst zijn met tuinrenovatie.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van tuinrenovatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over tuinrenovatie

Tuinrenovatie door Groenmaat met aanwezig materiaal en beplanting

Uw bestaande tuin kan goed opgeknapt worden aan de hand van de beplanting en materialen die al aanwezig zijn. Dat levert een compleet nieuwe tuin op voor beduidend minder kosten. Wanneer uw tuin is gerenoveerd kan Groenmaat Hoveniers ook het toekomstige tuinonderhoud verzorgen, zodat uw tuin in perfecte staat blijft.

Tuinrenovatie door Groenmaat als onderdeel van een totale verbouwing

Steeds meer particulieren en klanten van Groenmaat kiezen voor tuinrenovatie als onderdeel van de totale verbouwing van hun huis. Zo wordt naast de woonkamer, keuken, de badkamer, ook de tuin opgeknapt. Daarbij kunnen ook nieuwe ideeen op een verrassende manier worden gecombineerd met al aanwezige elementen.

Groenmaat Hoveniersbedrijf is gevestigd in Schoonebeek, Drenthe en gespecialiseerd in onder meer tuinrenovatie.

Tuinrenovatie

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Een terras-overkapping is een perfecte oplossing om ook bij minder mooi weer ple...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

buiter beton tuindeco

Bomen laten snoeien of kappen?

Het is weer tijd voor het bomen onderhoud. Heeft u een zieke of dode boom in uw tuin of bij uw bedrijf? Laat deze dan tijdig kappen! Een boom in slechte staat kan voor gevaarlijke situaties zorgen door loslatende takken of zelfs of omvallen.

Zorgplicht

Wanneer een boom vanaf uw terrein schade aan mens of materiaal aanricht bent u aansprakelijk! Zorg dus dat een gevaarlijke boom tijdig wordt gesnoeid of verwijderd.

Wilt u weten of uw boom genoeid of gekapt moet worden? Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen over Bomen Zagen
Boom laten omzagen of snoeien?