Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Hovenier Hoogeveen

Ook in en rondom de gemeente Hoogeveen in Drenthe zijn de hoveniers van Groenmaat actief. Voor het aanleggen van een tuin, het snoeien of wekelijks grasmaaien, maar ook straatwerk is geen probleem. Regelmatig ziet u de bussen van Groenmaat dan ook rijden door de straten van Hoogeveen!

Groot en klein hovenierswerk

Groenmaat hoveniers is gevestigd nabij Emmen en werkt met een team van ongeveer 10 tuinprofessionals. Naast hoveniers en stratenmakers hebben wij ook machinisten en chauffeurs in dienst voor de klussen waar  we met onze graafmachines en grootformaat tractoren werken. Ook klussen waarvoor groot materieel nodig is, kunt u dus overlaten aan ons bedrijf. Van het uitgraven van een woning tot het snoeien van een haag:  geen tuinklus is ons te groot of te klein!

Neem contact met ons op over hovenierswerkzaamheden

In heel Drenthe actief

Niet alleen in de omgeving van Emmen is Groenmaat een bekende verschijning, ook in een grotere straal rond ons bedrijf komt u ons tegen. Zo werken wij regelmatig ook in de grotere Drentse plaatsen ,zoals:  Assen, Coevorden en Hoogeveen. De tussenliggende kleinere plaatsen kunnen uiteraard ook terecht bij de hoveniers van Groenmaat.

Heeft u een tuinklus?

Wilt u een klus in uw tuin laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op. Onze klanten zijn zeer tevreden en geven ons op de beoordelingssite Hovenier Nederland gemiddeld een 9! Onze klantvriendelijke en professionele aanpak worden door veel klanten geprezen en hier zijn wij uiteraard heel trots op. Maak ook kennis met onze manier van werken en neem contact met ons op voor uw klus in de tuin!

Grasmaaien door Groenmaat in Emmen Aanlegsteiger bouwen

Blokhutten

Blokhutten

Wilt u een luxe, hoge kwaliteit, blokhut kopen? Groenmaat in Emmen levert duurza...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco