Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Een klantvriendelijke Hovenier voor Hoogeveen

Een hovenier nodig in Hoogeveen? Groenmaat Hoveniersbedrijf is centraal gevestigd in Emmen vlakbij de snelweg A37. Hierdoor kunnen onze tuinmannen efficient en snel naar Hoogeveen komen voor uw klus in de tuin.

Wat wij doen

De hoveniers van Groenmaat zijn allround inzetbaar voor zowel zakelijk groenonderhoud als voor de particulier. Ons team van enthousiaste en klantvriendelijke vakmensen zijn dagelijks bezig met tuinklussen zoals:

  • Onderhoud van bedrijfsterreinen en tuinen
  • Onderhoud van particuliere tuinen
  • Snoeiwerk van bomen en struiken
  • Ontwerpen en aanleggen van nieuwe tuinen en Tuinrenovaties
  • Sierbestratingen
  • Schuttingen plaatsen
  • Buitenverblijven zoals blokhutten plaatsen
  • Aanlegsteigers en beschoeiingen plaatsen

Neem contact met ons op over hovenierswerkzaamheden

Tevreden klantenkring

Bij ons staat de klanttevredenheid altijd op nummer 1. Wij nemen alleen klussen aan waarvan wij weten dat we die tot een perfect einde kunnen brengen, waarbij de verwachtingen van de klant vaak worden overtroffen. Dat begint al vanaf het eerste contact. U geeft aan wat uw wensen zijn en wat het budget is. Wij zorgen dat binnen de afgesproken kosten de klus geklaard wordt en uiteraard naar tevredenheid. Lees onze reviews voor de ervaringen van onze klanten.

Tuinaanleg of Tuinrenovatie in Hoogeveen

Niet alleen voor tuinonderhoud kunt u in Hoogeveen een beroep op onze hoveniers doen. Ook wanneer u de tuin helemaal wilt renoveren of in het geval van nieuwbouw voor het eerst een mooie siertuin wilt laten aanleggen dan is Groenmaat een goede keuze. Wij hebben jarenlange ervaring in tuinrenovatie (waarbij sommige elementen van de bestaande tuin gehandhaafd blijven) of het ontwerpen en aanleggen van een geheel nieuwe tuin. Ook hierbij kijken we naar uw wensen en budget en zullen we binnen de kosten die u kunt besteden een zo goed mogelijke tuinaanleg realiseren. Wanneer het budget niet voldoende is om al uw wensen te realiseren dan zoeken we samen naar een goede oplossing. De tuin moet een plek zijn om te ontspannen en genieten! Wij helpen u graag om dit te realiseren. Bekijk onze afgeronde projecten.

Buitenverblijf laten plaatsen?

Tuin laten ontwerpen in Emmen

Wij zijn tevens gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en plaatsen van de mooiste buitenverblijven voor uw tuin in Hoogeveen. Wij zijn dealer van Trendhout Buitenverblijven en onze ontwerpers zijn opgeleid in het op maat samenstellen van een perfect buitenverblijf, precies passend bij uw wensen. Een blokhut, terrasoverkapping of moderne tuinkamer? Het kan allemaal! Wij stellen deze in een handomdraai voor u samen en geven meteen de bijbehorende prijs. U kunt ervoor kiezen om het buitenverblijf zelf op te bouwen maar uiteraard kunnen onze hoveniers ook de realisatie perfect uitvoeren. Neem contact op om een afspraak te maken om samen met onze ontwerpers een ideale overkapping, blokhut of robuuste tuinschuur samen te stellen!

Heeft u een tuinklus voor ons?

Wilt u een klus in uw Hoogeveense tuin laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op. Onze klanten zijn zeer tevreden en geven ons gemiddeld een 4,4 uit 5 sterren! Onze klantvriendelijke en professionele aanpak worden door veel klanten geprezen en hier zijn wij uiteraard heel trots op. Maak ook kennis met onze manier van werken en geniet binnenkort van een goed aangelegde of onderhouden tuin!

Neem contact met ons op over hovenierswerkzaamheden

Tuinman van Groenmaat maakt de tuin netjes Steiger bouwen in Emmen Uw heg laten snoeien? Ook dat is tuinonderhoud!

Blokhutten

Blokhutten

Wilt u een luxe, hoge kwaliteit, blokhut kopen? Groenmaat in Emmen levert duurza...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco