Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Tuinonderhoud in Emmen en omgeving

Tuinonderhoud is gemak voor u!

Voor de steeds terugkerende werkzaamheden in uw tuin kunnen wij het regulier tuinonderhoud verzorgen. Tijdens het tuinonderhoud verwijderen we onkruid en snoeien we uitgebloeide planten terug. Ook het grasmaaien kunnen we uit handen nemen. We zorgen dat het tuinafval netjes uit de tuin verwijderd wordt zodat uw tuin er steeds netjes uit ziet. Wij verzorgen het regulier onderhoud voor zowel bedrijven als particulieren. Onze tuinmannen werken netjes en professioneel. Hierdoor ziet uw tuin er elke keer weer uit als nieuw, zonder dat u er zelf iets aan hoeft te doen!

Tuinonderhoud totaalpakket

Naast het regulier onderhoud van uw tuin verzorgen wij ook terreinonderhoud voor bedrijven waarbij we ook herstel werkzaamheden aan terrassen en/of bestrating verrichten.

Wij maken het dan voor u een stuk makkelijker, of u nu regelmatig of af en toe onderhoud wilt laten uitvoeren, Groenmaat biedt u een oplossing op maat. Wat dacht u van een tuinonderhoudscontract op basis van uw tuin, uw wensen en uw budget? U weet wat u krijgt en wat het kost.

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over tuinonderhoud

Werkgebied Groenmaat

Wij kunnen u in de gehele regio van  Nieuw-Amsterdam, Valthermond, Oosterhesselen, Weerdinge, Exloo, Valthe, Borger, Westerbork, Schoonebeek, Klazienaveen, Zweeloo, Hoogeveen, Assen, Roden, Emmen, Barger-Compascuum, Coevorden, Sleen, Meppel, Emmer-Compascuum en Dalen. van dienst zijn met tuinonderhoud.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van regulier tuinonderhoud kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

tuin laten snoeien

Buitenverblijven

Buitenverblijven

Buitenverblijven Een tuin is een plek om volop van te genieten. Het frisse groe...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco