Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Hovenier Drenthe

 Heeft u zelf uw tuin aangelegd, het onderhoud verzorgd en/of de bestrating gelegd, maar valt het resultaat tegen? Of komt u niet meer toe aan de werkzaamheden in de tuin?

Groenmaat Hoveniers

Doe dan een beroep op de hoveniers van Groenmaat! Wij zijn professionals voor elke tuin en kunnen elke klus aan. Of het nu gaat om tuinaanleg, grondwerk, renovatie, onderhoud, het plaatsen van schuttingen, tuinhuisjes of bestratingen leggen. Groenmaat Hoveniers werkt met een team van specialisten die ook grote klussen in de tuin aan kunnen. Zo hebben wij niet alleen hoveniers en stratenmakers beschikbaar, maar ook kraanmachinisten, trekkerchauffeurs en zijn een aantal  van onze mannen opgeleid in het veilig snoeien en neerhalen van de grootste bomen.

Actief in heel Drenthe

Wij zijn centraal gevestigd nabij Emmen en met onze herkenbaar wagenpark zijn wij dagelijks te vinden in heel de provincie Drenthe. De nadruk ligt daarbij op Emmen, maar ook in plaatsen als Coevorden, Assen, Hoogeveen en de kleinere dorpen in Drenthe weet men de hoveniers van Groenmaat te vinden. Wij gaan er graag aan de slag en als u hovenierswerk in Drenthe wilt laten uitvoeren, dan kunt u zeker een beroep op ons doen. 

Neem contact met ons op over onze hoveniers

Meer weten?

Wilt u weten of wij uw klus kunnen uitvoeren en wat de kosten zullen zijn? Neem contact met ons op en wij zullen een vrijblijvende offerte afgeven. Weet u nog niet precies hoe uw tuinproblemen moeten worden opgelost? Wij helpen u natuurlijk met onze kennis en ervaring!

Tuinklus

terras bestrating

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Een terras-overkapping is een perfecte oplossing om ook bij minder mooi weer ple...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco