Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Hovenier Drenthe

Heeft u zelf uw tuin aangelegd, het onderhoud verzorgd en/of de bestrating gelegd, maar valt het resultaat tegen? Of komt u niet meer toe aan de werkzaamheden in de tuin? In Drenthe kunt u dan gebruik maken van de diensten van Groenmaat Hoveniers.

Groenmaat Hoveniers

Doe een beroep op de hoveniers van Groenmaat voor tuinaanleg en tuinonderhoud! Wij zijn professionals voor elke tuin en kunnen elke klus aan. Of het nu gaat om tuinaanleg, grondwerk, renovatie, onderhoud, het plaatsen van schuttingen, tuinhuisjes of bestratingen leggen. Groenmaat Hoveniers werkt met een team van specialisten die ook grote klussen in de tuin aan kunnen. Zo hebben wij niet alleen hoveniers en stratenmakers beschikbaar, maar ook kraanmachinisten, trekkerchauffeurs en zijn een aantal  van onze mannen opgeleid in het veilig snoeien en neerhalen van de grootste bomen.

Actief in heel Drenthe

Wij zijn centraal gevestigd in Emmen en met onze herkenbaar wagenpark zijn wij dagelijks te vinden in heel de provincie Drenthe. De nadruk ligt daarbij op Emmen, maar ook in plaatsen als Coevorden, Assen, Hoogeveen en de kleinere dorpen in Drenthe weet men de hoveniers van Groenmaat te vinden. Wij gaan er graag aan de slag en als u hovenierswerk in Drenthe wilt laten uitvoeren, dan kunt u zeker een beroep op ons doen. 

Neem contact met ons op over onze hoveniers

Meer weten?

Wilt u weten of wij uw klus kunnen uitvoeren en wat de kosten zullen zijn? Neem contact met ons op en wij zullen een vrijblijvende offerte afgeven. Weet u nog niet precies hoe uw tuinproblemen moeten worden opgelost? Wij helpen u natuurlijk met onze kennis en ervaring! Wij werken met een groot team van specialisten. We hebben zelf hoveniers, tuinmannen, grondwerkers en stratenmakers in dienst en werken samen met diverse partners die ons ondersteunen. Zo kunnen we ook steigers, beschoeiing, buitenverblijven en schuttingen aanleggen en grondverzet uitvoeren. Wanneer er groot snoeiwerk is, werken we samen met dé Drentse specialist op het gebied van boom onderhoud waardoor ook dit werk snel en tegen een prima prijs voor u kan worden uitgevoerd.

De mooiste tuinen van Drenthe!

Wij zijn erg trots op ons werk en vinden dat wij de mooiste tuinen in Drenthe aanleggen! Bekijk ons fotoalbum voor diverse projecten en daag ons uit met uw opdracht!

Tuin aangelegd door Groenmaat uit Drenthe

terras bestrating Vis steiger op maar aangelegd door Groenmaat Emmen Tuin laten ontwerpen in Emmen

Buitenverblijven

Buitenverblijven

Buitenverblijven Een tuin is een plek om volop van te genieten. Het frisse groe...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco