Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Overkapping Emmen

Groenmaat Hoveniersbedrijf: dé expert in overkappingen in Emmen

Bent u op zoek naar een mooie en duurzame overkapping voor uw tuin? Dan is een Douglas overkapping van het merk Trendhout een uitstekende keuze. Deze overkappingen zijn gemaakt van duurzaam Douglas hout en bieden niet alleen bescherming tegen weer en wind, maar zijn ook een stijlvolle toevoeging aan uw buitenruimte. Bij Groenmaat Hoveniersbedrijf uit Emmen kunt u deze overkappingen aanschaffen en zelf monteren of laten monteren door onze specialisten met veel ervaring in houtbouwprojecten.

 

Waarom een Douglas overkapping?

Een Douglas overkapping is niet alleen functioneel, maar ook zeer stijlvol. Douglas hout heeft van nature een warme uitstraling en een mooie, roodbruine kleur. Het hout heeft ook een hoge duurzaamheid en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, wind en zon. Hieronder zetten we de voordelen van een overkapping graag voor u op een rijtje.

✓Beschermd tegen weer en wind

Een Douglas overkapping kan verschillende voordelen bieden voor uw buitenruimte. Ten eerste kan het bescherming bieden tegen de elementen. In Nederland hebben we vaak te maken met regen en wind, waardoor het soms lastig kan zijn om buiten te zitten en te genieten van uw tuin. Met een overkapping kunt u echter het hele jaar door buiten zitten en genieten van uw buitenruimte.

✓ Waardevermeerdering voor uw huis

Ten tweede kan een overkapping ook een waardevermeerdering zijn voor uw huis. Door een overkapping te plaatsen, creëert u extra leefruimte buiten en maakt u uw woning aantrekkelijker voor potentiële kopers. Een overkapping kan dus niet alleen een praktische investering zijn, maar ook een financiële. 

✓ Uw auto veilig en droog

Daarnaast kan een overkapping ook dienen als carport om uw auto te beschermen tegen weersomstandigheden. Dit is met name handig in de regenachtige herfst- en wintermaanden, wanneer uw auto kan worden blootgesteld aan regen, hagel, sneeuw en andere weersomstandigheden.

Een carport is een eenvoudige en goedkopere oplossing dan het bouwen van een garage. Bovendien heeft het als voordeel dat uw auto niet op straat hoeft te staan, waardoor u meer privacy en veiligheid heeft. Een carport biedt tevens bescherming tegen uv-straling, wat ervoor zorgt dat de lak van uw auto minder snel verkleurt.

 

Douglas overkappingen van Trendhout

Trendhout is een gerenommeerd merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige Douglas overkappingen. Het bedrijf heeft een ruim assortiment aan overkappingen, variërend van standaard modellen tot maatwerkoplossingen.

Bij Groenmaat Hoveniersbedrijf uit Emmen kunt u terecht voor de aanschaf van een Douglas overkapping van Trendhout. U heeft de keuze uit verschillende modellen, afmetingen en accessoires, zoals wanden en glazen schuifdeuren. Zo kunt u uw overkapping geheel op maat samenstellen en de perfecte oplossing voor uw buitenruimte creëren.

Neem contact op

 

Zelf monteren of laten monteren?

Bij Groenmaat Hoveniersbedrijf uit Emmen heeft u de keuze om uw Douglas overkapping zelf te monteren of te laten monteren door onze specialisten. Als u handig bent en graag zelf klust, dan kunt u ervoor kiezen om de overkapping zelf te monteren. Wij leveren alle benodigde materialen en een duidelijke montagehandleiding, zodat u stap voor stap de overkapping kunt monteren.

Als u echter geen ervaring heeft met het monteren van een overkapping, dan is het verstandig om de montage over te laten aan een ervaren specialist. Groenmaat Hoveniersbedrijf uit Emmen beschikt over een team van ervaren specialisten die de overkapping snel en vakkundig kunnen monteren. Zo weet u zeker dat de overkapping veilig en stevig staat en kunt u snel genieten van uw nieuwe buitenruimte.

 

Overkapping in Emmen nodig? Laat ons u helpen!

Bent u op zoek naar een mooie terrasoverkapping om het hele jaar door te kunnen genieten van uw tuin of terras? Dan bent u bij Groenmaat Hoveniersbedrijf aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van terrasoverkappingen in de regio Emmen/ Drenthe. Wij kunnen u helpen bij het samenstellen van de perfecte overkapping voor uw buitenruimte en deze vervolgens vakkundig monteren.

Als u geïnteresseerd bent in het laten plaatsen van een terrasoverkapping, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze ervaren specialisten kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden en u helpen bij het samenstellen van een ontwerp op maat. Wij houden rekening met uw specifieke wensen en eisen, zoals de afmetingen van uw tuin, de gewenste materialen en het beoogde gebruik van de overkapping.

Als u niet zeker weet welk type terrasoverkapping het beste bij uw situatie past, dan nodigen wij u graag uit om langs te komen bij ons in Emmen. Wij kunnen dan samen met u kijken naar de verschillende mogelijkheden en u adviseren over de beste oplossing voor uw buitenruimte. Uiteraard kunnen wij ter plaatse ook meteen een ontwerp op maat voor u maken en de kosten voor u berekenen.

 

Groenmaar Hoveniersbedrijf: dé hovenier voor particulier en zakelijk

Bij Groenmaat Hoveniersbedrijf uit Emmen streven wij ernaar om onze klanten de hoogste kwaliteit en de beste service te bieden. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en onze ervaren specialisten zorgen voor een professionele en vakkundige plaatsing van uw terrasoverkapping. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Dus bent u op zoek naar een mooie en functionele terrasoverkapping in de regio Emmen/ Drenthe? Neem dan contact met ons op en laat ons u helpen bij het samenstellen en plaatsen van uw ideale overkapping. Wij staan altijd voor u klaar om u te adviseren en te assisteren bij al uw vragen en wensen.

tuinverlichting emmen

Buitenverblijven

Buitenverblijven

Buitenverblijven Een tuin is een plek om volop van te genieten. Het frisse groe...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco