Groenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers EmmenGroenmaat hoveniers Emmen

Tuinonderhoud bedrijf

U zoekt een bedrijf om uw tuinonderhoud uit te voeren? Dan is Groenmaat Hoveniers uit Emmen een prima keuze! Wij voeren het tuinonderhoud uit voor tal van bedrijven in Drenthe maar ook voor particulieren zorgen wij dat de tuin er prima bij ligt!

Ervaren tuinmannen

Wij hebben tuinmannen in dienst die snel en professioneel te werk gaan en uw tuin snel weer op orde hebben. Door de achtergrond en ervaring van onze hoveniers weten zij het beste uit uw tuin te halen door bomen en struiken op de juiste wijze en op het juiste moment te snoeien.

Tuinonderhoud dat wij kunnen uitvoeren

In principe kunnen wij elk tuinonderhoud voor u uitvoeren en maken we ook graag een plan op maat. Enkele werkzaamheden waar u aan kunt denken:

  • Grasmaaien
  • Snoeien van hagen, bomen en struiken
  • Onkruid verwijderen
  • Nieuwe gewassen aanplanten
  • Betrating in orde maken

Vraag stellen of offerte aanvragen

Neem contact met ons op over tuinonderhoud

Regio Emmen

Wij zijn gevestigd in Emmen maar, kunnen tuinonderhoud voor bedrijf en particulier ook ver buiten de gemeentegrenzen voor u uitvoeren. Neem gerust contact op om uw mogelijke opdracht te bespreken en een idee te krijgen van de kosten.

Tuinonderhoud voor siertuinen

Als particulier heeft u misschien weinig tijd of affiniteit met het onderhouden van uw tuin. Toch wilt u wel kunnen genieten van groen en keurige bestrating rondom uw woning. De tuinmannen van Groenmaat Hoveniersbedrijf zijn ervaren en goed opgeleid om het onderhoud van uw siertuin goed en vlot uit te voren, waardoor de kosten vaak meevallen. Wij kunnen jaarlijks komen om te snoeien maar ook regelmatig om het gazon te maaien en onkruid te wieden.

Tuinonderhoud voor bedrijven

Als eigenaar van een bedrijfspand wilt u natuurlijk een goede indruk maken. Dan is het van belang dat het bedrijfsterrein er netjes bij ligt. Bestrating moet vlak liggen en zeker niet vol staan met onkruid tussen de stenen. Borders voorzien van mooie struiken en planten die zowel klant als personeel (onbewust) in een goede stemming brengen en hagen en gazon netjes gestroomlijnd. Wij kunnen van wekelijks tot jaarlijks het tuinonderhoud voor uw bedrijf uitvoeren naar uw wensen. Zoals hieronder te zien kunnen wij ook een tuin die al een tijdje geen onderhoud heeft gehad onder handen nemen met de juiste machines en ervaren tuinmannen.

groot tuinonderhoud

Tuinspecialist in Drenthe tuinonderhoud haag

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Zit u graag in de tuin en baalt u ervan als het weer u dwingt om binnen te zitte...

Lees Meer >

Wij leveren ook uit deze magazines

Terras & Trends tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco tuindeco